Lindsey Vonn alene på topp

Fartsdronningen Lindsey Vonn kopierte utforseieren fra søndag, og gikk til topps i super-G-rennet i Cortina.

Vonn knuste Anna Fenninger med 85 hundredeler. Amerikaneren har nå 63 verdenscupseiere, én mer enn legendariske Anne Marie Moser-Pröll.

Lindsey Vonn
Foto: STRINGER / Reuters

Siste nytt

 • Ruud slått i kvartfinalen

  Casper Ruud vann første sett, men måtte strekke våpen for kroatiske Borna Coric i kvartfinalen i ATP-turneringa i St. Petersburg. Ruud tapte 6-3, 5-7, 3-6 for Coric, som er nummer 15 på verdsrankinga.

  Davis cup
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • EM-gull og verdsrekord

  Norge sette verdsrekord og sikra seg dermed EM-gull i langkonkurransen i skyting på 50 meter helmatch i Bologna. Simon Kolstad Claussen var best av alle med 1182 poeng, Henrik Larsen skaut 1180 poeng og tok 2.-plassen, medan junioren Jon Hermann Hegg leverte 1178 poeng. Dette gav Norge 3540 poeng i OL-øvinga. Det gamle verdsrekorden på 3535 poeng tilhøyrer Russland og vart sett under VM i fjor.

  EM-gull
 • Tonje Pedersen til kvartfinalen

  Den norske skataren Tonje Pedersen har tatt seg vidare til kvartfinalen i VM i skateboard i São Paulo. Det skjedde etter at ho vart blant dei 20 beste i den opne kvalifiseringa. 24-åringen er den einaste norske skataren som er med, og det betyr at ho også kan kjempe om den gjeve OL-billetten.

  X Games Norway 2019
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal