Lehne Olsen tok målrekord for LSK

Thomas Lehne Olsen var tilbake etter å slitt med sykdom og tok like godt scoringsrekord. Spissen satte inn både 2-0 og 3-0 mot Stabæk.

Scoringene betyr at han nå er tidenes mestscorende spiller for Lillestrøm i løpet av én sesong. Han står med 21 mål, og har dermed passert Mons Ivar Mjelde med sine 19 mål.

Espen Bjørnsen Garnås satte kveldens første mål.

Dagens resultat betyr at Stabæk fortsatt sliter i nedrykksstriden og er under streken. Lillestrøm er fortsatt med i medaljekampen.

Eliteserien fotball 2021: Lillestrøm - Stabæk
Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Sportsnyheter

Ser lagkameratens spektakulære fall: – Oioioi satan

Filip Fjeld Andersen fikk et brutalt møte med snøen i det som kanskje var hans viktigste løp i karrieren. Fallet fikk lagkameratene til å måpe etter målgang.

Siste nytt

 • Dyttet egen keeper: Rødt kort

  En sen straffescoring fra Veton Berisha og et vinnermål fra Sondre Bjørshol ga Viking 3-2 mot Kristiansund i Eliteserien søndag.

  Viking har dermed et godt grep på bronsemedaljen og kan fortsatt ta igjen Molde på 2.-plass. Til Lillestrøm på 4.-plass har de seks poeng med to kamper igjen å spille.

  Mest dramatisk ble det likevelt helt på tampen da Vikings David Brekalo fikk rødt kort for å ha dyttet sin egen keeper i det som var hektiske sluttminutter.

  Eliteserien i fotball 2021: Kristiansund - Viking.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Ny smell for Mjøndalen

  Håpet om fornyet tillit i Eliteserien for Mjøndalen fikk seg en kraftig smell søndag. De brunkledde ble slått 1-3 av Sarspborg hjemme.

  Med to runder igjen å spille, har Mjøndalen tre poeng opp til Stabæk på kvalfiseringsplassen.

  Det betyr at Mjøndalen minst må slå enten Vålerenga eller Bodø/Glimt, som de møter i de to siste rundene.

  Det var drama fra første minutt i kampen. Ibrahima Koné sendte gjestene i ledelsen allerede i det 2. minutt, men før fem minutter var spilt hadde Lars Olden Larsen satt utligningen.

  I andre omgang scorte derimot både Eirik Wichne og Anton Saletros og sørget for 3-1-seier til Sarpsborg

  Eliteserien i fotball 2021: Mjøndalen-Sarpsborg 08
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Stabæk sikret viktig poeng

  Det ble målløst da Tromsø tok i mot Stabæk i Eliteserien søndag kveld. Dermed tar Stabæk med seg det som kan bli et viktig poeng i nedrykksdramaet.

  Stabæk ligger på kvalfiseringsplassen, og de har nå tre poeng ned til Mjøndalen, som søndag tapte 1-3 mot Sarpsborg. Brann, som også er tre poeng bak, møter Molde i en kamp som startet klokken 19 søndag kveld.

  Rosenborg og Odd gjenstår for Stabæk i årets sesong.

  Eliteserien fotball 2021, Tromsø- Stabæk
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal