I studio: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.

Landsskytterstevnet

Oppsummert

Landsskytterstevnet fortsetter med kåringen av de raskeste skytterne.

Stangskyting: Å skyte flest mulig treff på to figuerer på 2 x 20 sekunder.

Felthurtigskyting: Å treffe tre figurer på kortest mulig tid.

Sammendrag og reportasje kl 22.

 • Ble juniormester i skyting

  16 år gamle Ane Bjerkaas Nisja fra Sunndal ble beste juniorskytter på bane på landsskytterstevnet på Evje på onsdag. Det skriver avisa Driva. Sunndalingen avgjorde det hele etter to omskytinger i finalen, da flere hadde oppnådd samme poengsum.

 • Klarte ikke å gjenta fjorårsbragden

  Tor Gaute Jøingsli fra Lom og Skjåk skytterlag forsøkte å forsvare fjorårets skytterkonge-tittel under Landskytterstevnet på Evje, men det ble bare nesten. Med 346 poeng ble Jøingsli til slutt nummer fem.

  Tor Gaute Jøingsli
  Foto: Hans Andreas Solbakken / NRK
 • Ble skytterprins

  Tor Harald Lund fra Søgne var nær å bli Norges nye skytterkonge under Landsskytterstevnet på Evje. Han endte på 347 poeng, ett poeng under vinneren Rasmus Løberg.

  Tor Harald Lund fra Søgne, Landsskytterstevne
  Foto: Skjermdump / NRK
 • Løberg ble skytterkonge

  Rasmus Løberg er skytterkonge i 2019, etter at Tor Harald Lund pådro seg en nier på den siste serien. Løberg skjøt 100 i finaleomgangen og fikk totalt 348 poeng. – Dette betyr alt, sier en rørt Løberg til NRK.

  Rasmus Løberg under Landskytterstevnet
 • Kan bli konge for andre gang

  Tor Harald Lund fra Søgne kan i kveld bli Norges nye skytterkonge på Landsskytterstevnet på Evje. – Det er stort å ligge på kongelaget, men det aller største er å ligge på skive 1.

  - Det er stort å ligge på kongelaget, men det aller største er å ligge på skive 1. Og når Tor Harald Lund fra Søgne legger seg der i kveld, er det en drøm som går i oppfyllelse.
- Det er stort å ligge på kongelaget, men det aller største er å ligge på skive 1. Og når Tor Harald Lund fra Søgne legger seg der i kveld, er det en drøm som går i oppfyllelse.
I studio: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.

Siste nytt

 • Lundby får likevel hoppe før jul

  Det så lenge ut til at Maren Lundby og resten av hoppsirkuset for kvinner ikke fikk starte verdenscupen før etter nyttår.

  Onsdag bekreftet derimot Det internasjonale Skiforbundet (FIS) og Det østerrikske Skiforbundet at verdenscupåpningen skal finne sted i Ramsau 18. desember.

  Fra før av skal også kombinertsirkuset konkurrere i Ramsau den samme helgen – både herrene og kvinnene.

  Det kommer til å bli første gang i historien at kombinertkvinnene går verdenscuprenn.

  Maren Lundby
  Foto: Geir Olsen / Geir Olsen
 • Lows fremtid er usikker

  Joachim Löw er i samtaler med Tysklands fotballforbund (DFB) om hvorvidt han skal lede landets fotballherrer videre, ifølge flere tyske medier.

  Siden VM-gullet i 2014 har resultatene vært svært blandet, og Löw har havnet under kraftig press etter 0-6-tapet mot Spania i nasjonsligaen tidligere i måneden.

  Ifølge avisen Bild og nettstedet SportBuzzer pågår det samtaler i DFBs hovedkvarter i Frankfurt mandag ettermiddag.

  (NTB)

  Joachim Low
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Disse kan bli årets trener

  Det er ikke altfor lenge til at årets trener i Toppserien skal kåres. Juryen har nominert tre trenere for årets pris. Disse kan bli årets trener:

  Thomas Dahle, Avaldsnes:

  – Med en tropp bestående av unge spillere, samt noen etablerte stjerner, har han skapt trygge rammer for utvikling samtidig som han fører en tydelig spillestil, sier juryen.

  Jack Majgaard Jensen, Vålerenga:

  – Som ny Vålerenga-trener ble han møtt med høye krav, og etter å ha holdt førsteplassen i serien over lengre perioder har han virkelig innfridd, sier juryen om dansken.

  Steinar Lein, Rosenborg:

  – Lein går inn i kamper med en tydelig plan, og klarer å samtidig å underholde publikum. Han er bevisst egen filosofi, og har fått frem det beste i en variert spillertropp med mange unge spillere, mener juryen.

  Vinneren skal presenteres i forbindelse med cupfinalen 13. desember.

  NM fotball kvinner 2020, semifinale: Vålerenga - Avaldsnes
  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal