L'Abée-Lund vraket fra landslaget

Henrik L'Abée-Lund (33) er vraket fra neste års elitelag i skiskyting til fordel for Johannes Dale. Neste års lag ser dermed slik ut: Dale, Lars Helge Birkeland, Erlend Bjøntegaard, Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø og Vetle Sjåstad Christiansen.

j
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sportsnyheter

Sommer-OL i Tokyo 2021

Knust etter OL-nedturen – ramlet i vannet og ble kjørt ut i redningsbåt

TOKYO/OSLO (NRK): Den norske dobbeltsculleren var på vei mot finale da ulykken inntraff, båten kantret og alle tanker om finale og medaljer forsvant.

Tufte rørt

Tufte hevder lagkameraten ljuger og vil trekke seg unna: – Klart de er lei av meg

TOKYO/OSLO (NRK): Olaf Tufte (45) avsluttet sin OL-karriere med skuffelse og tårer. Nå mener han lagkameratene er lei av ham – og vil trekke seg unna romiljøet for en stund.

Siste nytt

 • VIF-helt Einar Bruno Larsen død

  Vålerenga-legende Einar Bruno Larsen døde tirsdag, 81 år gammel.

  Larsen som var en del av det sagnomsuste bohemlaget til Vålerenga på 1950- og 1960-tallet og et sjeldent multitalent. Han spilte landskamper i fotball, ishockey og håndball.

  Han er også Vålerengas toppscorer gjennom tidene med 99 mål i offisielle kamper.

 • Jakob Ingebrigtsen løper kun 1500

  Jakob Ingebrigtsen har besluttet at han kun løper 1500 meter under OL i Tokyo. Det melder Norges friidrettsforbund i en pressemelding.

  Sandnes-løperen er også kvalifisert for 5000 meter, men tidsprogrammet i OL har hele tiden vanskeliggjort en dobling og Ingebrigtsen har derfor besluttet at han kun løper 1500 meter. Dette har vært Ingebrigtsens plan hele veien, selv om han ikke har lukket døra helt for 5000 meter før nå.

  Denne øvelsen innledes med forsøksheat tirsdag 3. august 02:05 norsk tid.

  Boysen Memorial 2020
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Utestengt etter supertider

  Den sveitsiske sprinteren Alex Wilson leverte sjokkresultat i USA for en drøy uke siden da han plutselig løp 100 meter på 9.84. og 200 meter på 19.89 i samme stevnet.

  Nå har den jamaicanskfødte 30-åringen fått startnekt i OL, av den internasjonale voldgiftsretten CAS.

  Wilson testet positivt for det anabole steroidet trenbolon 15. mars i år. Den sveitsiske antidopingorganisasjonen valgte å ikke utestenge Wilson, men nå har CAS (Idrettens voldgiftsrett) overkjørt deres avgjørelse.

  2018 European Championships - Berlin
  Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal