Krever EM-garanti

Det danske håndballforbundet åpner for å si nei til å arrangere EM sammen med Norge dersom de ikke får garantier mot økonomiske tap.

Norge og Danmark arrangerer i fellesskap EM i håndball for kvinner i desember. Men nå sier det danske håndballforbundet at de kan komme til å be det europeiske forbundet (EHF) om å bli tatt av som arrangør, dersom det ikke henger sammen økonomisk.

– Vi kommer til å finne løsninger i en eller annen form, sier Lio, og peker på at det er samtaler både med lokale, regionale og nasjonale myndigheter, samt EHF, for å få på plass et forsvarlig budsjett, sier president i Håndballforbundet, Kåre Geir Lio. (NTB)

Frankrike og Norge.
Foto: Vidar Ruud

Siste nytt

 • Sigurdarson tilbake til Lillestrøm

  Björn Bergmann Sigurdarson (29) skal spille 1.-divisjonsfotball for Lillestrøm ut sesongen. Islendingen forlot LSK i 2012 og har siden vært i Wolverhampton, Molde, FCK og Rostov.

  Björn Bergmann Sigurdarson
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • Wiegman overtar Englands landslag

  Sarina Wiegman tar over som engelsk landslagssjef når Phil Neville gir seg etter OL neste år. Hun leder England på hjemmebane under EM på hjemmebane i 2022.

  Wiegman ledet Nederland til VM-sølv i fjor.

  Sarina Wiegman
  Foto: Yves Herman / Reuters
 • Kristoffs lagkamerat vant

  Davide Formolo fra UAE Team Emirates vant tredje etappe av Criterium Dauphine. Han vant 33 sekunder foran sammenlagtleder Primoz Roglic, som økte ledelsen i sammendraget.

  Ingen av de norske hevdet seg i toppen.

  Davide Formolo
  Foto: Justin Setterfield / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal