Siste nytt

 • Murray går glipp av Australian Open

  Tidligere verdensener i Tennis, Andy Murray, går glipp av Australian Open etter å ha testet positivt for koronaviruset for litt over to uker siden. Det melder flere engelske medier, deriblant BBC. Den tredoble Grand Slam-vinneren håpte å få spille i turneringen selv etter positiv koronatest, men klarte ikke å finne en god nok løsning for karantene ved ankomst.

  Utøvere som ankommer Australia må føye seg etter strenge karanteneregler. Spillere og støtteapparat må teste negativt før avreise og må i 14 dagers obligatorisk karantene ved ankomst. Spillere får kun mulighet til å forlate rommet fem timer per dag.

  Casper Ruud er eneste nordmann som deltar i turneringen som starter 8. februar.

  Andy Murray
  Foto: SAEED KHAN / AFP
 • Ingen hjelp for Norge fra Sveits

  For Norge ville det vært best om Sveits slo Portugal med tanke på kvartfinaleplass, men portugiserne ble for sterke for VM-reserven. Selv om det var jevnt lenge, og med fire minutter igjen skilte bare ett mål. Men så dro Portugal ifra til slutt og vant 33-29. Frankrike møter Island kl. 18.00 og der er islandsk seier å foretrekke for Norge, som møter Algerie klokken 20.30.

  HO-IGLkjQnQ
  Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP
 • Hoppkvalik utsatt

  På grunn av sterk i vind i Lahti blir kveldens hoppkvalifisering avlyst. Lagkonkurransen i morgen skal gå etter planen, mens det blir ny kvalifisering før søndagens individuelle konkurranse.

  EwLRFtvmzjw
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal