Klubb-VM 2016

 • Ronaldos 500. scoring gav finale

  Real Madrid gikk til finalen i klubb-VM med 2-0 over Club America i semifinale. Karim Benzema scoret i sluttsekundene av første omgang, og Ronaldo på overtid i andre omgang - et mål som ble godkjent etter videodømming. Videoen viste at han var hårfint onside.

  Målet var hans 500. på klubbnivå.

  Cristano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Real Madrid til finale

  Cristiano Ronaldo og Real Madrid er klare for finalen i VM for klubblag. Karim Benzema og Cristiano Ronaldo scoret målene i 2-0 seieren over Club America. Ronaldos scoring var hans 500. på klubbnivå. I finalen møter de det japanske laget Kashima Antlers.

  Cristiano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Historisk videodømming i klubb-VM

  FIFA vil bruke videodømming under VM for klubblag, som starter på torsdag. Det vil være assistentdommere i videorom med tilgang til alle bilder fra kampen.

  – Et stort fremskritt, konstaterer Marco van Basten, sjef for teknisk utvikling i FIFA.

  Marco van Basten
  Foto: TOUSSAINT KLUITERS / Afp

Siste nytt

 • Vålerenga fortsatt uten poengtap

  Storhamar topper tabellen etter å ha vendt til 3-2-seier i mjøsderbyet mot Lillehammer, mens Vålerenga er eneste lag uten poengtap i eliteserien. Oslolaget slo nemlig kort Sparta 3-0 i Furuset Forum.

  Lindström
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Helleland vil røyste mot Russland

  Wadas visepresident Linda Hofstad Helleland skriv i ei fråsegn at ho kjem til å røyste mot at Russland blir tekne inn igjen som Wada-medlem, slik kontrollkomiteen CRC tilrår, melder insidetgegames.biz.

  Wada skal avgjere saka på sitt styremøte torsdag.

  Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland
  Foto: Lotte Olsen Jessa / NRK
 • Viking sleit seg til siger

  Viking er framleis på kurs mot opprykk, men det var berre så vidt det heldt mot Notodden. Tommy Høiland gav Viking leiinga midt i første omgang, men Gaston Salasiwa utlikna.

  Axel Andersson gav Viking sigeren i kampens nest siste speleminutt. Viking er dermed på tredjeplass, berre målskilnaden bak Mjøndalen og tre poeng bak Aalesund.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Mesterligaen: 1. runde