Klubb-VM 2016

 • Ronaldos 500. scoring gav finale

  Real Madrid gikk til finalen i klubb-VM med 2-0 over Club America i semifinale. Karim Benzema scoret i sluttsekundene av første omgang, og Ronaldo på overtid i andre omgang - et mål som ble godkjent etter videodømming. Videoen viste at han var hårfint onside.

  Målet var hans 500. på klubbnivå.

  Cristano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Real Madrid til finale

  Cristiano Ronaldo og Real Madrid er klare for finalen i VM for klubblag. Karim Benzema og Cristiano Ronaldo scoret målene i 2-0 seieren over Club America. Ronaldos scoring var hans 500. på klubbnivå. I finalen møter de det japanske laget Kashima Antlers.

  Cristiano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Historisk videodømming i klubb-VM

  FIFA vil bruke videodømming under VM for klubblag, som starter på torsdag. Det vil være assistentdommere i videorom med tilgang til alle bilder fra kampen.

  – Et stort fremskritt, konstaterer Marco van Basten, sjef for teknisk utvikling i FIFA.

  Marco van Basten
  Foto: TOUSSAINT KLUITERS / Afp

Siste nytt

 • Elverum og Halden i NM-finalen

  Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. Halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Dropper omstridt aldersgrense

  Linda Hofstad Helleland er innstilt som kandidat for å bli WADA-president, men har fått mye motgang allerede før valget. Den 5. november kom det et forslag fra den Afrikanske unionen om at en president må være 45 år, og ha mastergrad, noe Helleland ikke oppfyller. Mange tolket dette som et forsøk på å holde Helleland utenfor diskusjonen om å kunne bli president.

  Dopingjournalist i ARD, Nick Butler, forteller i kveld på Twitter at det forslaget ikke vil bli inkludert som et krav og at det blir avfeid som et tåpelig forslag.

  Laster Twitter-innhold
 • Sagosen vant «norsk duell»

  Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain vant 27-20 borte mot Flensburg-Handewitt i mesterliga-gruppespillet i håndball. Gøran Søgard Johannessen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud var alle i aksjon for tyske Flensburg.

  Sander Sagosen
  Foto: Patrik Stollarz / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
VM sjakk: Parti 5: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 5
Sport i dag: VM sjakk 2018