Klubb-VM 2016

 • Ronaldos 500. scoring gav finale

  Real Madrid gikk til finalen i klubb-VM med 2-0 over Club America i semifinale. Karim Benzema scoret i sluttsekundene av første omgang, og Ronaldo på overtid i andre omgang - et mål som ble godkjent etter videodømming. Videoen viste at han var hårfint onside.

  Målet var hans 500. på klubbnivå.

  Cristano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Real Madrid til finale

  Cristiano Ronaldo og Real Madrid er klare for finalen i VM for klubblag. Karim Benzema og Cristiano Ronaldo scoret målene i 2-0 seieren over Club America. Ronaldos scoring var hans 500. på klubbnivå. I finalen møter de det japanske laget Kashima Antlers.

  Cristiano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Historisk videodømming i klubb-VM

  FIFA vil bruke videodømming under VM for klubblag, som starter på torsdag. Det vil være assistentdommere i videorom med tilgang til alle bilder fra kampen.

  – Et stort fremskritt, konstaterer Marco van Basten, sjef for teknisk utvikling i FIFA.

  Marco van Basten
  Foto: TOUSSAINT KLUITERS / Afp

Siste nytt

 • Støtter Tvedt

  Norges Svømmeforbund stiller seg bak Tom Tvedt i kampen for å få fortsette som president i Norges Idrettsforbund, melder NTB. Tvedt ble ikke innstilt på gjenvalg av valgkomiteen.

  Åpen time etter idrettsstyremøte i Norges Idrettsforbund.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Forfall fra syk Pedersen

  Isabelle Pedersen er blitt syk og stiller ikke på 100 meter hekk under Trond Mohn Games i Bergen onsdag kveld, bekrefter arrangøren overfor NRK. I løpet av det siste døgnet har dermed tre av stevnets største profiler forsvunnet fra startlistene. Heller ikke Jakob Ingbrigtsen eller Karoline Bjerkeli Grøvdal stiller til start.

  Isabelle Pedersen
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Grøvdal utsetter sesongstarten

  Karoline Bjerkeli Grøvdal er fremdeles ikke hundre prosent skadefri, og sier til NRK at hun dropper Trond Mohn Games i Bergen. – Det går fremover med skaden og jeg er i god trening, men løper ikke i Bergen, sier hun. Planen er i utgangspunktet å løpe 5000 meter i Stockholm neste torsdag.

  Karoline Bjerkeli Grøvdal
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal