Klubb-VM 2016

 • Ronaldos 500. scoring gav finale

  Real Madrid gikk til finalen i klubb-VM med 2-0 over Club America i semifinale. Karim Benzema scoret i sluttsekundene av første omgang, og Ronaldo på overtid i andre omgang - et mål som ble godkjent etter videodømming. Videoen viste at han var hårfint onside.

  Målet var hans 500. på klubbnivå.

  Cristano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Real Madrid til finale

  Cristiano Ronaldo og Real Madrid er klare for finalen i VM for klubblag. Karim Benzema og Cristiano Ronaldo scoret målene i 2-0 seieren over Club America. Ronaldos scoring var hans 500. på klubbnivå. I finalen møter de det japanske laget Kashima Antlers.

  Cristiano Ronaldo
  Foto: Kim Kyung-Hoon / Reuters
 • Historisk videodømming i klubb-VM

  FIFA vil bruke videodømming under VM for klubblag, som starter på torsdag. Det vil være assistentdommere i videorom med tilgang til alle bilder fra kampen.

  – Et stort fremskritt, konstaterer Marco van Basten, sjef for teknisk utvikling i FIFA.

  Marco van Basten
  Foto: TOUSSAINT KLUITERS / Afp

Siste nytt

 • Snowboardstjerne har fått kreft

  Den canadiske snowboardstjernen Max Parrot har fått diagnosen hodgkins lymfom. Det er en type lymfekreft. 24-åringen mister resten av sesongen mens han får behandling. Parrot vant sølv i slopestyle i OL i fjor, og er femdobbel gullvinner i X-Games.

  Den canadiske snowboardstjernen Max Parrot
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Graham Hansen best da Norge vant

  Caroline Graham Hansen strålte og scoret to mål da Norges kvinnelandslag i fotball vant 3-1 over Skottland i VM-oppkjøringskampen i La Manga. Det var Norges første seier siden VM-billetten ble sikret i september. Tirsdag er det kamp mot VM-klare Canada.

  Fotball VM-kvalifiseringskamp kvinner: Norge - Nederland.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • WADA får dopingdataene fra Moskva

  WADA melder på sin hjemmeside at de nå har fått tilgang til analyser og data fra det stengte dopinglaboratoriet i Moskva. Dette kan styrke sjansene for at russisk idrett blir tatt inn i varmen igjen og får delta i internasjonale mesterskap i fremtiden.

  Dopinglaboratoriet i Moskva
  Foto: Alexander Zemlianichenko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal