Klart for første finalekamp

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers gjester Los Angeles Kings i første kamp i finalen i Stanley Cup. Pucken droppen klokken 02.00

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Måtte snu etter motortrøbbel

  Iditarod-vinner Thomas Wærner rakk bare så vidt å komme seg på vingene med veteranflyet tilbake til Norge før han måtte lande igjen 2. pinsedag.

  Ifølge Dagbladet måtte fly snu etter en halvtime å lande igjen i Fairbanks i Alaska for å reparere en feil på motoren.

  – Det er den tekniske innretningen som sørger for at propellen ikke får en «over speed», som kan resultere i at propellen ryker av og fyker av gårde, sier prosjektleder Ole Johan Berg til avisen.

  Han anslår at det tar et par timer å reparere feilen.

  Wærner har sittet koronafast i Alaska i tre måneder etter at han vant det prestisjetunge hundeløpet Iditarod 18. mars. Planen er fortsatt at Wærner skal lande på Sola rundt kl 12 tirsdag formiddag.

  Thomas Wærner
  Foto: Marc Lester / AP
 • Ighalo-avtale i boks for Solskjær

  Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har fått på plass en forlenget låneavtale for den tidligere Lyn-spissen Odion Ighalo (30), melder klubben på sitt nettsted. Ighalos klubb, Shanghai Shenhua, ønsket først å få ham tilbake til sesongstarten, men nå er klubbene enige om en låneavtale til januar 2021.

  Ighalo
  Foto: Kerstin Joensson / AP
 • Brasiliansk klubb med 16 smittede

  16 av spillerne i fotballklubben Vasco da Gama, som spiller på øverste nivå i Brasil, har testet positivt på koronaviruset. Ifølge Rio de Janeiro-klubben ble rundt 250 personer testet. Tre spillere er allerede friskmeldt, og de øvrige er splittet fra resten av laget, skriver NTB.

  Vasco
  Foto: John Raoux / John Raoux

Sendeplan

Kl. Program Kanal