NRK Meny
Normal

Klar til kamp

Sportssjefen i friidretts- forbundet vil ha ytterligere fire utøvere med til OL.

Ketil Tømmernes
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

- Jeg kommer ikke til å avgi noen innstilling, men gi min vurdering til Olympiatoppen når det gjelder Bjørnar Ustad Kristensen, Cathrine Larsåsen, Gaute Myklebust og Mona Holm, sier Ketil Tømmernes.

Alle har vært over det internasjonale B-kravet, men ikke alle har vært over de særnorske kravene.

Svein Arne Hansen, presidenten i Norges Fri-idrettsforbund, var enda klarere.

- Jeg mener både Cathrine Larsåsen, Gaute Myklebust og Mona Holm bør med til OL. Vi kommer til å kjempe for å få med dem, sa Hansen.

- I god posisjon

Tømmernes mente også at Christina Vukicevic, Ezinne Okparaebo og Ida Marcussen som alle er tatt ut til OL, viste under NM at de er der de bør være før alvoret starter i Beijing.

- Jeg synes hele OL-troppen vår, de som er tatt ut til nå, markerte seg veldig bra i dette mesterskapet. Det var ikke slik i fjor. Derfor kan jeg bare slå fast at vi er i god posisjon før OL, sa Ketil Tømmernes før han forlot NM for aller siste gang som sportssjef.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag