Klar til kamp

Sportssjefen i friidretts- forbundet vil ha ytterligere fire utøvere med til OL.

Ketil Tømmernes
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

- Jeg kommer ikke til å avgi noen innstilling, men gi min vurdering til Olympiatoppen når det gjelder Bjørnar Ustad Kristensen, Cathrine Larsåsen, Gaute Myklebust og Mona Holm, sier Ketil Tømmernes.

Alle har vært over det internasjonale B-kravet, men ikke alle har vært over de særnorske kravene.

Svein Arne Hansen, presidenten i Norges Fri-idrettsforbund, var enda klarere.

- Jeg mener både Cathrine Larsåsen, Gaute Myklebust og Mona Holm bør med til OL. Vi kommer til å kjempe for å få med dem, sa Hansen.

- I god posisjon

Tømmernes mente også at Christina Vukicevic, Ezinne Okparaebo og Ida Marcussen som alle er tatt ut til OL, viste under NM at de er der de bør være før alvoret starter i Beijing.

- Jeg synes hele OL-troppen vår, de som er tatt ut til nå, markerte seg veldig bra i dette mesterskapet. Det var ikke slik i fjor. Derfor kan jeg bare slå fast at vi er i god posisjon før OL, sa Ketil Tømmernes før han forlot NM for aller siste gang som sportssjef.

Siste nytt

 • City-forsvarer ute med skade

  Manchester City-forsvarer Benjamin Mendy må belage seg på et opphold på sidelinen etter at han onsdag ble operert i kneet. Det opplyser klubben. Det opplyses ikke hvor lenge franskmannen er satt ut av spill.

  Benjamin Mendy
  Foto: Dave Thompson / AP
 • Hjemmeseier for Blackhawks

  En enkelt scoring var alt Chicago Blackhawks trengte for å slå St. Louis Blues i «the windy city» onsdag. Kampens eneste mål sto hjemmelagets Brent Seabrook for. Norske Andreas Martinsen fikk drøyt elleve minutter på isen denne gangen.

  SPO-HKO-HKN-COLORADO-AVALANCHE-V-CHICAGO-BLACKHAWKS
  Foto: JONATHAN DANIEL / AFP
 • Elverum og Halden i NM-finalen

  Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. Halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
VM sjakk: Parti 5: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 5
Sport i dag: VM sjakk 2018
VM sjakk: Parti 5 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana