Klæbo dropper sesongåpningen

Johannes Høsflot Klæbo har bestemt seg for å droppe sesongåpningen på Beitostølen kommende helg.

– Johannes Høsflot Klæbo har dessverre blitt forkjølet og kommer ikke til Beitostølen. Planen er at han reiser til verdenscupåpningen i finske Ruka onsdag 24. november, sier landslagstrener sprint Arild Monsen i en pressemelding.

Adresseavisen skriver at Klæbos morfar og trener Kåre Høsflot (78) forrige søndag ble lagt inn på St. Olav hospital etter å ha fått et lite slag. Han ble mandag skrevet ut fra sykehuset, og han vil trolig komme seg helt igjen, ifølge svigersønn Haakon Klæbo.

– Jeg har valgt å stå over helgens åpningsrenn på Beitostølen av flere årsaker. Mye stress med liten forkjølelse, tre uker i høyden, samt hendelsen her på hjemmebane, har gjort sitt til at jeg har bestemt meg for å droppe Beito denne gangen, sier Klæbo til Adressa.

Klæbo
Foto: Terje Pedersen

Siste nytt

 • Eikeri videre i Australia

  Ulrikke Eikeri er videre til den 3. runden av Australian Open. Det er hennes beste prestasjon i Grand Slam-sammenheng noensinne.

  Sammen med double-partner Aliona Bolsova slo hun Lucie Hradecka og Marie Bouzkova 7–6, 6–3 natt til lørdag.

  Nå ligger Eikeri an til å plassere seg blant verdens 50. beste spillere i double etter turneringen.

  Neste motstander for duoen er Beatriz Haddad Maia og Anna Danilina.

  Cleveland Championships - Day 6
  Foto: Lauren Bacho / AFP
 • Zuccarello med to assists

  Mats Zuccarello noterte seg for to assists da Minnesota Wild slo Chicago Blackhawks 5–1 natt til lørdag.

  Wild fikk en drømmestart og ledet 2–0 etter fire minutter i første periode. «Zucca» var involvert i den andre scoringen.

  Han sto også bak 3–0 som var stillingen etter den første perioden. Det endte 5–1 etter to scoringer av Wild i andre periode og et trøstemål for Blackhawks i tredje periode.

  Wild Blackhawks Hockey
  Foto: Nam Y. Huh / AP
 • Killi på 7.-plass

  Johanne Killi (24) fikk det ikke til å klaffe i big air i X Games i Aspen. Hun ble nummer sju i konkurransen som Tess Ledeux vant overlegent.

  Den franske 20-åringen Ledeux fikk tilskuerne til å måpe da hun som første kvinne landet en double cork 1620 i X Games. Trikset ga henne 49 av 50 mulige poeng, og med 45 poeng for sitt nest beste forsøk endte hun med den solide vinnersummen 94.

  Sølvet gikk til Megan Oldham fra Canada, som leverte to solide forsøk og fikk 89 poeng. X Games-debutanten Olivia Asselin (17), også hun canadier, tok bronse med 72 poeng.

  X-Games Hafjell, Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal