Kirkevold målløs i comeback

Pål Alexander Kirkevold var tilbake etter skade da Hobro tok imot AGF i dansk superliga, men storscoreren greide ikke å hindre at laget tapte 0-2.

AGF er fortsatt eneste ubeseirede lag i superligaen, men fredagens seier var kjærkommen ettersom laget sto med fem uavgjorte og bare en seier på de seks første kampene.

Landslaget fotball
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Siste nytt

 • Vil forlenge Lagerbäcks kontrakt

  Norges Fotballforbund (NFF) vil ha Lars Lagerbäck med videre som landslagssjef etter neste sommer, dersom svensken ønsker det selv.

  Det bekrefter fotballpresident Terje Svendsen overfor Nettavisen.

  – Det er ingen hemmelighet fra vår side at vi ønsker at han skal fortsette, sier Svendsen.

  I forbindelse med EM-kvalifiseringskampene mot Spania og Romania fikk Lagerbäck gjentatte ganger spørsmål om sin framtid som sjef for fotballherrene. Hans nåværende kontrakt går ut til sommeren, men Lagerbäck har ikke vært avvisende til å forlenge avtalen.

  – Den ballen ligger hos NFF. Jeg vil jo råde dem til å få dette avklart så raskt som mulig, sa Lagerbäck.

  En rekke av landslagsspillerne har uttrykt at de gjerne vil fortsette med svensken som landslagssjef. Det ønsker også NFF, men det har ikke vært konkrete forhandlinger. Det skyldes blant annet et travelt kampprogram.

  – Denne høsten er det mange kvalifiseringskamper, så vi har ikke hatt noen realitetsforhandlinger. Men vi har sagt at vi bør ha avsluttet dialogen rundt årsskiftet. Det er egentlig veldig mye opp til Lars selv. Fra vår side er det klart at Lars er ønsket videre, men dialogen er ikke avsluttet, sier Svendsen til Nettavisen.

  Det betyr at Lagerbäcks framtid trolig avgjøres før Norge skal spille omspill i nasjonsligaen i mars. Det er siste mulighet til å sikre seg plass i fotball-EM til sommeren.

  Lagerbäck
  Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
 • Falk mister hele sesongen

  Den svenske langrennsløperen Hanna Falk mister den kommende sesongen på grunn av en ryggskade, skriver Aftonbladet. Landslagslege Magnus Oscarsson opplyser til avisen at Falk har slitt med ryggproblemer, og nå plagene såpass store at hun skal opereres innen et par måneder.

  Falk
  Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / ANDREAS HILLERGREN/TT
 • Usikker Fossli tilbake på samling

  Sondre Turvoll Fossli er mandag i Holmenkollen sammen med langrennslandslaget etter hjertestansen i august. Fossli, som foreløpig trener rolig, vil bestemme seg om han fortsetter eller ikke når alle tester er gjennomført. – Jeg har ikke bestemt meg ennå. Det kan bikke begge veier, sier Fossli, som er «litt innstilt på at legene ikke tør å gi tommel opp».

  Sondre Turvoll Fossli
  Foto: NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal