Hopp til innhold

Jevnt spill fra Hovland i Dubai

Viktor Hovland slet på greenen, men ligger tre slag under par etter første runde i europatouren i Dubai. Det holder til en foreløpig niendeplass.

Golfproffen klarte par på første hull og fulgte opp med en birdie på hull nummer to. De fire neste hullene gikk på par, men flere birdiemuligheter gikk tapt underveis.

Det samme skjedde på sjuende hull der Hovland bommet på putten med 10 centimeter. På niende hull slo han til med en lang putt og klarte en birdie.

På tiende hull slo Hovland sin andre langputt på rad til birdie og tre under par. Ellevte hull gikk på par, men på tolvte slo han igjen til med en birdie etter en langputt til fire under par.

Hovland slo dagens første bogey på hull 16 etter at putten havnet få millimeter fra hullet, men tyngdekraften var ikke på hans side. På par-tre hull 17 måtte det fire slag til, noe som sendte nordmannen ned til en ellevteplass.

På det siste par 5-hullet nøyde han seg med fire slag og runden endte tre under par. Dermed klatret han opp til en delt niendeplass.

Hovland har hatt seks ukers turneringspause før sesongavslutningen i Dubai. Sesongens 50 beste spillere deltar i turneringen.

Julien Guerrier, Matthieu Pavon og Nicolai Højgaard leder turneringen med fem slag under par. Det gjenstår tre runder.

Det er allerede klart at Rory McIlroy vinner sammenlagt på europatouren denne sesongen.

(©NTB)

Viktor Hovland
Foto: NTB

Siste nytt

 • Girona gjenopptok Real Madrid-jakten etter tung rekke

  Brasilianske Savio scoret to ganger på overtid da Girona fant tilbake til vinnersporet i spansk fotball med 3-0 over Rayo Vallecano mandag.

  Girona har vært den store overraskelsen i La Liga denne sesongen. Lenge holdt askeladden følge med Real Madrid i gullkampen.

  Men på de siste tre kampene stod imidlertid Girona med én uavgjort og to tap.

  Seieren mandag betyr at tabelltoer Girona nå er seks poeng bak ligaleder Real Madrid. Ned til Barcelona på plassen bak skiller det to poeng.

  9tyX7hqm5X4
  Foto: AFP
 • Ajers Brentford knust av West Ham

  Kristoffer Ajers Brentford tapte 2-4 borte mot West Ham i Premier League mandag.

  Ajer var med fra start, men slet med Jarrod Bowen som herjet og scoret tre mål for hjemmelaget West Ham.

  Neal Maupay og Yoane Wissa scoret målene for bortelaget, mens Emerson scoret det fjerde målet for West Ham.

  Brentford står nå med åtte tap og to seire på de siste ti kampene i Premier League. Det er fem poeng ned til Luton på nedrykk, som har én kamp mindre spilt.

  c7tj95TXN3s
  Foto: AP
 • Oscar Bobb signerte ny langtidskontrakt med Manchester City

  Oscar Bobb har skrevet under på en ny kontrakt med Manchester City. Det opplyser Manchester City i sine mediekanaler.

  Hans opprinnelige kontrakt varte til sommeren 2026. Nå har han undertegnet en ny og enda mer lukrativ avtale. Den strekker seg fram til sommeren 2029.

  – Jeg er veldig stolt og beæret over å ha signert min nye kontrakt med City, sier Bobb i en uttalelse.

  – Det er et utrolig miljø i klubben, og dette er det best mulige stedet å være for en ung spiller. Jeg har allerede lært så mye av Pep, hans trenerteam og lagkameratene mine, legger han til.

  20-åringen har fått mye tillit av Manchester City-manager Pep Guardiola denne sesongen.

  – Å vite at jeg kommer til å være her i klubben til 2029 betyr alt for meg. Nå vil jeg bare fokusere på å fortsette å videreutvikle meg, og å jobbe så hardt jeg kan hver eneste dag for å hjelpe klubben til å oppnå mer suksess, sier Bobb.

  Lyn-gutten har fått sju innhopp i ligaen og fikk sin første ligakamp fra start for de regjerende ligamesterne hjemme mot Brentford i februar.

  Han ble den store helten for Manchester City da han scoret det avgjørende 3-2-målet mot Newcastle i januar. Målet ble også kåret til månedens scoring i Premier League.

  Før jul nettet han sitt første mål i mesterligaen i puljekampen mot Røde Stjerne.

  Bobb fikk også sin A-landslagsdebut mot Kypros i oktober.

  (NTB)

  3tdKsKTgtfQ
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal