Hopp til innhold

Jevnt spill fra Hovland i Dubai

Viktor Hovland slet på greenen, men ligger tre slag under par etter første runde i europatouren i Dubai. Det holder til en foreløpig niendeplass.

Golfproffen klarte par på første hull og fulgte opp med en birdie på hull nummer to. De fire neste hullene gikk på par, men flere birdiemuligheter gikk tapt underveis.

Det samme skjedde på sjuende hull der Hovland bommet på putten med 10 centimeter. På niende hull slo han til med en lang putt og klarte en birdie.

På tiende hull slo Hovland sin andre langputt på rad til birdie og tre under par. Ellevte hull gikk på par, men på tolvte slo han igjen til med en birdie etter en langputt til fire under par.

Hovland slo dagens første bogey på hull 16 etter at putten havnet få millimeter fra hullet, men tyngdekraften var ikke på hans side. På par-tre hull 17 måtte det fire slag til, noe som sendte nordmannen ned til en ellevteplass.

På det siste par 5-hullet nøyde han seg med fire slag og runden endte tre under par. Dermed klatret han opp til en delt niendeplass.

Hovland har hatt seks ukers turneringspause før sesongavslutningen i Dubai. Sesongens 50 beste spillere deltar i turneringen.

Julien Guerrier, Matthieu Pavon og Nicolai Højgaard leder turneringen med fem slag under par. Det gjenstår tre runder.

Det er allerede klart at Rory McIlroy vinner sammenlagt på europatouren denne sesongen.

(©NTB)

Viktor Hovland
Foto: NTB

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal