Jansen hjalp lagkamerat til seier

Lørdag syklet flere nordmenn det historiske rittet Milano - San Remo, hvor Amund Grøndahl Jansen hjalp sin lagkamerat Wout Van Aert til seier.

Belgieren vant rittet knepent foran Julian Alaphilippe. Jansen endte på 45. plass og ble beste nordmann.

Amund Grøndahl Jansen
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ville ikke snakke om spillerkjøp

  I britiske medier spekuleres det som vanlig høyt i at nye spillere kan være på vei inn portene på Old Trafford før overgangsvinduet stenger 5. oktober. Da Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag ble han utfordret på om han er tilfreds med spillerstallen – eller om det kan komme nye ansikter inn i tiden som kommer.

  – Som jeg har sagt så mange ganger tidligere, har jeg stor tro på spillerne mine. Vi skal holde dere oppdaterte dersom det kommer noen inn eller går noen ut, sa United-sjefen, ifølge NTB.

  Solskjær
  Foto: Richard Heathcote / AP
 • Russiske skiskyttarar utestengt

  Skiskyttarane Jekaterina Glazyrina (33) og Timofey Lapsjin (32) er midlertidig utestengt for brot på dopingreglementet, melder det internasjonale skiskyttarforbundet.

  Lapsjin har konkurrert for Sør-Korea sidan 2017.

  Glazyrina og Lapsjin er utestengt basert på bevis som følge av McLaren-rapporten og informasjon henta ut av dopinglaboratoriet i Moskva.

  Glazyrina var utestengt i ein periode frå 10. februar 2018 til 9. februar 2020. Det vart ho fordi ho vart tatt for bruk av eit forbode stoff.

  Lapsjins namn har ikkje tidlegare vore knytt til brot på dopingreglementet. (NTB)

  Glazyrina
  Foto: Linn Cathrin Olsen / NTB
 • Livstidsutestenging oppheva

  Den internasjonale idrettsdomstolen CAS har oppheva utestengingane til dei russiske skiskyttarane Olga Vilukhina, Jana Romanova og Olga Zaitseva.

  Det var dei tre siste av dei 31 russiske vinteridrettsutøvarane som har anka livstidsutestengingane frå OL. Alle er frikjende av CAS.

  IOC utestengde dei 31 etter avsløringa av statsstøtta doping under OL i Sotsji i 2014.

  Olga Zaitseva
  Foto: Darko Bandic / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal