Italiensk Serie A 2013/2014

 • Allegri ny Juventus-trener

  Massimiliano Allegri (47) er utnevnt til ny Juventus-trener. Han overtar etter Antonio Conte som trakk seg i går. Allegri fikk sparken som trener for Milan i januar. Han ledet imidlertid Milan til seriegull i Italia i 2011.

  Massimilano Allegri
  Foto: OLLY GREENWOOD / Afp
 • Inter freder Zanettis draktnummer

  I mai satte Javier Zanetti punktum for en fantastisk karriere etter 19 sesonger i Inter. Samtidig blir også drakt nummer fire pensjonert i klubben, ifølge NTB.

  40-åringen spilte 858 kamper for Inter og var med på å vinne 16 trofeer. Klubben har bestemt seg for at ingen spillere skal få bruke drakt nummer fire igjen, skriver den italienske avisen Gazzetta dello Sport. Zanetti skal nå være visepresident i storklubben.

  I tillegg har han restauranten Botinero i Milano sammen med sin gamle lagkamerat Esteban Cambiasso.

  Zanetti
  Foto: Antonio Calanni / Ap
 • Poengrekord i Italia

  Juventus avsluttet sesongen med å slå Cagliari 3-0, og endte dermed med utrolige 102 poeng i Serie A. Det er poengrekord i Italia, og 17 poeng foran nærmeste utfordrer, Roma, på andreplass.

Siste nytt

 • Dømmer toppkamp i Egypt

  Dommer Ola Hobber Nilsen skal lede toppoppgjøret mellom Pyramids FC og El Zamalek i egyptisk Premier League tirsdag kveld. Det melder VG. Hobber Nilsen var opprinnelig satt opp til å dømme Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal 2. påskedag.

  Ola Hobber Nilsen
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Fowler blir trener i Australia

  Liverpools tidligere storscorer Robbie Fowler har overtatt treneransvaret i australske Brisbane Roar. Fowler har signert en toårskontrakt med klubben, som offentliggjorde nyheten natt til tirsdag norsk tid.

  Robbie Fowler
  Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
 • Zucca og Dallas til kvartfinale

  Mats Zuccarello og Dallas Stars er klar for kvartfinale i NHL etter 2–1 mot Nashville Predators i den sjette sluttspillkampen. John Klingberg sendte pucken i nettet etter 78 spilleminutter i sudden death. Kvartfinalemotstander blir St. Louis Blues.

  Philadelphia Flyers v Dallas Stars
  Foto: RONALD MARTINEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal