Hovland endte på delt 12.-plass

Viktor Hovland gikk en bogeyfri sisterunde av The Open søndag. Han gjorde fire birdier og havnet på seks slag under par totalt. Collin Morikawa vant.

Etter at Hovland hadde varierte prestasjoner på de tre første rundene, gikk han ut i hundre på fjerderunden og spilte seg inn i foreløpig topp ti.

Hovland hadde flere gode birdiemuligheter tidlig på runden, men ballen strøk hullkanten både på hull én, to og tre. Alle endte med par.

På hull fire skulle det løsne. 23-åringen vartet opp med et fint innspill på greenen og kunne enkelt legge ballen i koppen.

Etter nye par på både hull fem og seks fikk Hovland en ny mulighet for birdie på banens første par fem-hull. Den sjansen lot han ikke gå fra seg.

Med to nye birdier på hull 14 og 18, og med par på de resterende, betyr det at nordmannen endte The Open på seks slag under par totalt. Hovland endte på delt 12.-plass.

Germany Golf European Tour, Viktor Hovland
Foto: Sven Hoppe / AP

Siste nytt

 • Fulltreffer for Tandrevold

  Ingrid Landmark Tandrevold leverte feilfri skyting og tok seieren på kvinnenes sprint i NM i rulleskiskyting.

  – Det var ekstra gøy i dag. Jeg ble påminnet før helgen hvor elendig det gikk i fjor, så det var litt deilig å klare å mestre det i dag, sier Tandrevold til NRK.

  For Tiril Eckhoff ble det en langt tyngre dag på jobben. Hun endte til slutt på åttendeplass. Marte Olsbu Røiseland kom på andre, mens Lotte Lie tok tredjeplassen.

  Blinkfestivalen 2020
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Christiansen ble norgesmester

  Vetle Sjåstad Christiansen skjøt feilfritt og ble norsk mester i rulleskiskyting sprint over 10 kilometer lørdag. 29-åringen klarte seg uten strafferunder og kom i mål på tiden 22.49,50.

  – Det var melkesyre fra hundre meter og inn i mål. Men det funka bra og skytinga satt, sa Christiansen til NRK.

  – Det er ingenting som er som å matche i konkurranse, det er det som er den beste treninga. Det gir bra med selvtillit å se at det fungerer allerede.

  Sivert Guttorm Bakken og Sindre Pettersen skjøt også to fulle hus og gikk inn til sølv og bronse. Bakken var 7,2 sekunder bak Christiansen og Pettersen var 11,8 sekunder bak.

  Johannes Thingnes Bø ble nummer åtte, mens storebror Tarjei Bø ble nummer 18.

  Holmenkollen Skishow 2021
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Pelé ute av sykehus

  Den brasilianske fotballegenden Pelé er utskrevet fra intensivavdelingen på sykehuset etter et kort opphold. Han skriver selv i et innlegg på Instagram at han er på bedringens vei.

  80-åringen fikk nylig fjernet en svulst fra tykktarmen, og ble i utgangspunktet utskrevet fra sykehus på onsdag. Fredag ble han likevel gjeninnlagt på intensiven, men ble sjekket ut et knapt døgn senere.

  Ifølge sykehuset Sao Paulo Albert Einstein Hospital ble den gamle fotballstjernen gjeninnlagt som et forebyggende tiltak for hans helse.

  Pelé
  Foto: Benedikt Von Loebell / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal