Hopprennet avlyst – Riiber først ut

Juryen velger å avlyse hopprennet på grunn av sterk vind. Dermed tar man utgangspunkt i prøvehoppingen, PCR-runden, fra torsdag. Det betyr at Jarl Magnus Riiber får et drømmeutgangspunkt i langrennet: 1:04 før lagkamerat Jens Luraas Oftebro. Franz-Josef Rehrl er nummer tre, +1:06. Jørgen Graabak følger på +1:31. Se hele listen på FIS sine nettsider.

Riiber
Foto: Heikki Saukkomaa / Heikki Saukkomaa

Siste nytt

 • Hjelp til Norge

  Serbia (fire poeng) jublet som besatte da de slo Tyskland (fem poeng) med ett mål, etter å ha fastsatt sluttresultatet til 29-28 med straffescoring sekunder før slutt i håndball-VM. Det betyr at Norge (fire poeng) vil vil toppe gruppe 1 i hovedrunden, enten alene eller sammen med Nederland (fire poeng), med seier over Sør-Korea senere mandag.

  Serbia
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Australsk delstat vil søke om OL

  Den australske delstaten Queensland avgjorde mandag at den vil søke om å bli tildelt de olympiske sommerlekene for 2032. Delstatsregjeringen signerte planen om å søke mandag. Nå må statsminister Annastacia Palaszczuk avvente om Queensland får den føderale regjeringens støtte til planene.

  – Først av alt dreier dette seg om stolthet for vår delstat og vil plassere oss tydelig på kartet. Men det er også de fordelene dette vil kunne gi til de kommende generasjonene, sa Palaszczuk i en uttalelse gjengitt av den nasjonale kringkasteren ABC News.

  Tidligere i år lovet Australias statsminister Tony Morrison sin støtte dersom delstaten skulle søke. (NTB)

  The London 2012 Olympic Games
  Foto: Kimmo Mäntylä / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal