NRK Meny

Holøs vant norsk duell

Jonas Holøs gikk seirende ut av den norske duellen mot Patrick Thoresen i KHL-ligaen i ishockey mandag. Lokomotiv Jaroslavl vant 3-2 på straffeslag.

Thoresen sendte SKA St. Petersburg opp i 2-1-ledelse tidlig i siste periode, men laget tapte for kun annen gang på 22 kamper i årets sesong.

Også Lars Haugen og Dinamo Minsk trengte straffeslag for å vinne sin hjemmekamp mot Amur Khabarovsk. Den norske landslagskeeperen sto hele kampen.

Jonas Holøs
Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Siste nytt

 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP
 • Tror Zlatan er tilbake før nyttår

  Zlatan Ibrahimovic er fortsatt under opptrening i Manchester United etter fjorårets skade, men manager José Mourinho mener svensken nærmer seg et comeback. – Han er ikke tilbake neste uke eller om et par uker, men tror jeg han er tilbake i løpet av 2017? Ja. Men det er bare en følelse, sier Mourinho på pressekonferansen før helgens kamp.

  SOCCER-ENGLAND-BOU-MUN/
  Foto: Hannah McKay / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal