Hoelgaard imponerte i VM

Markus Hoelgaard kom seg med i bruddet som skulle vise seg å gjøre opp om VM-medaljene på fellestarten. Franske Julian Alaphilippe skaffet seg en luke med under 20 kilometer igjen, og syklet alene over mål til sitt andre strake VM-gull. Dylan van Baarle fra Nederland tok sølvet, foran danske Michael Valgren.

Hoelgaard kom i mål til en sterk 12.-plass.

– Jeg kjører et veldig bra løp og er stolt av måten jeg kjører på, men jeg er skuffet over at jeg ikke henger på når de går før siste runden, så jeg føler det er en mulighet som glipper der, sier han til NRK.

Norges største håp, Alexander Kristoff, kom inn med hovedfeltet, over seks minutter bak vinneren.

Sportsnyheter

Med sin mentalitet, råskap og vilje til å ofre, banet Henrik vei. I familien Ingebrigtsen viste han at det var mulig å hevde seg i verdenstoppen

William (8) med klar beskjed til pappa Gjert: – Gidder ikke å få kjeft på hver økt

William Ingebrigtsen (8) har lyst til å følge i brødrenes fotspor, men har premissene klare hvis faren skal trene ham. Gjert Ingebrigtsen understreker at en eventuell løpesatsing for yngstesønnen foreløpig ikke er et tema.

Martin Ødegaard

Ødegaard på godt og vondt: Scoret og ble syndebukk

Martin Ødegaard ble syndebukk da Manchester United fikk straffe og til slutt slo Arsenal. Kampen var full av dramatikk.

Siste nytt

 • Sikret karrierens første pallplass

  Maja Dahlqvist var fullstendig overlegen i langrennssprinten i fri teknikk på Lillehammer fredag, og dermed fortsetter svenskene å gi de norske langrennsløperne hodebry.

  – Jeg følte meg veldig sterk. Det var en tøffere avslutning i dag enn i Ruka, sier Dahlqvist.

  Lenge så det ut til at Tiril Udnes Weng skulle ta plassen bak, men så kom amerikanske Jessica Diggins. Tiril Udnes Weng ble nummer tre, og sikret karrierens første pallplass. Dermed har hun i praksis sikret plass på sprinten i OL i Beijing, mener ekspertene.

  – Hun har tatt det siste steget og det gir selvtillit, sier Fredrik Aukland.

 • Ingen restriksjoner for Glimt

  Bodø kommune innfører ingen lokale tiltak nå til tross for stigende smittetrend. Det betyr at søndagens kamp mellom Bodø/Glimt og Brann går for fulle tribuner. Ordfører Ida Pinnerød understreker på generelt grunnlag at de anbefaler munnbind på steder det er vanskelig å holde avstand.

  Sondre Brunstad Fet feirer mot CSKA Sofia glimt
  Foto: Sondre Skjelvik / NRK
 • Rangnick: – En stor utfordring

  Ralf Rangnick møtte fredag pressen for første gang som ny Manchester United-manager. Han tar over for Michael Carrick som har ledet laget etter Ole Gunnar Solskjærs avgang i november.

  Tyskeren, som skal lede United laget ut sesongen, mener klubben bør kunne kjempe i toppen allerede denne sesongen.

  – Vi må ta én kamp av gangen i begynnelsen, men vi ønsker å gjøre det så godt som mulig allerede denne sesongen. Selv om avstanden opp til topp tre er stor, sier Rangnick.

  63-åringen er kjent for en spillestil med høyt press, men er klar på man ikke kan skifte spillestil over natten.

  – Det er ikke lett midt i sesongen, og jeg må få spillerne til å kjøpe min idé om hvordan fotball skal spilles. Nå handler det om å bli kjent med spillerne, og skape mer balanse i laget.

  Den ferske United-manageren innrømte også at han hadde pratet med sin forgjenger OIe Gunnar Solskjær.

  – Jeg snakket halvannen time med Solskjær på telefon. Han var veldig generøs og ga meg detaljer om spillerstallen, forteller Rangnick.

  Manchester United møter Crystal Palace på Old Trafford søndag.

  Ralf Rangnick
  Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal