NRK Meny
Normal

Hevder Ødegaard er tilbudt rekordlønn

Spansk storavis hevder Bayern München har tilbudt Ødegaard en kontrakt som gjør han til tidenes best betalte ungdomsspiller.

Martin Ødegaard

ETTERTRAKTET: Martin Ødegaard har trent med flere av Europas storklubber.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Den spanske storavisen Marca skriver at Bayern München skal ha tilbudt Martin Ødegaard en femårskontrakt der han vil starte med en lønn på én million euro (ni millioner kroner) i året, som etter hvert vil stige til 2,5 millioner euro.

Det vil gjøre han til den best betalte ungdomsspilleren gjennom tidene og han vil da tjene mer enn noen av de etablerte spillere på det tyske storlaget.

Ødegaard ble onsdag 16 år og er ønsket av noen av de største klubbene i Europa. Tidligere denne uka meldte tyske SPORT1 at Strømsgodset-spilleren hadde bestemt seg for å skrive under for Bayern München.

Meldingen har ikke blitt bekreftet og etter det NRK kjenner til vil ikke Ødegaard ta avgjørelsen før etter nyttår. Men i flere britiske og spanske medier meldes det fortsatt om at Bayern ligger i førersetet i kampen om talentet.

Ødegaard har tidligere vært på trening med Real Madrid, Liverpool og Arsenal.

SKJERMDUMP: Marca

SPANSK AVIS: Storavisen Marca skriver ofte om Martin Ødegaard. Nå hevder de at 16-åringen er tilbudt rekordlønn.

Foto: SKJERMDUMP: Marca


Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal