Hevder Ødegaard er tilbudt rekordlønn

Spansk storavis hevder Bayern München har tilbudt Ødegaard en kontrakt som gjør han til tidenes best betalte ungdomsspiller.

Martin Ødegaard

ETTERTRAKTET: Martin Ødegaard har trent med flere av Europas storklubber.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Den spanske storavisen Marca skriver at Bayern München skal ha tilbudt Martin Ødegaard en femårskontrakt der han vil starte med en lønn på én million euro (ni millioner kroner) i året, som etter hvert vil stige til 2,5 millioner euro.

Det vil gjøre han til den best betalte ungdomsspilleren gjennom tidene og han vil da tjene mer enn noen av de etablerte spillere på det tyske storlaget.

Ødegaard ble onsdag 16 år og er ønsket av noen av de største klubbene i Europa. Tidligere denne uka meldte tyske SPORT1 at Strømsgodset-spilleren hadde bestemt seg for å skrive under for Bayern München.

Meldingen har ikke blitt bekreftet og etter det NRK kjenner til vil ikke Ødegaard ta avgjørelsen før etter nyttår. Men i flere britiske og spanske medier meldes det fortsatt om at Bayern ligger i førersetet i kampen om talentet.

Ødegaard har tidligere vært på trening med Real Madrid, Liverpool og Arsenal.

SKJERMDUMP: Marca

SPANSK AVIS: Storavisen Marca skriver ofte om Martin Ødegaard. Nå hevder de at 16-åringen er tilbudt rekordlønn.

Foto: SKJERMDUMP: Marca


Siste nytt

 • Sikret X Games-sølv med supertriks

  Friskiutøveren Birk Ruud tok sølv i big air i X Games natt til lørdag til tross for at han leverte et triks som aldri har vært gjort i en konkurranse tidligere. Til NRK forteller Ruud at han landet trikset, en triple cork 1800, allerede i august, og at siden da hadde han tenkt til å prøve det i X Games, selv om han vurderte å droppe det like før han satte utfor.

  – Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle gjøre det i går, for jeg var så sliten. Så kjørte Christian Nummedal før meg, og han gjorde en svær switch trippel 1800 og landet den. Da fikk jeg den boosten jeg trengte og tenkte at dette går. Så det var takket være ham at jeg tenkte det var mulig, forteller en fornøyd Ruud på telefon fra USA.

  Svenske Henrik Harlaut vant Big Air-konkurransen.

 • Solid skyting gav norsk andreplass

  Noreg gjekk inn til andreplass på den blanda skiskyttarstafetten i slovenske Pokljuka. Tarjei og Johannes Thingnes Bø, Synnøve Solemdal og Ingrid Landmark Tandrevold klarte seg med fire ekstraskot og tok andreplassen bak suverene Frankrike. Tyskland tok tredjeplassen. Tiril Eckhoff er sjuk og Marte Olsbu Røiseland stod over dagens løp i Pokljuka.

  d8dT9PeEZUA
  Foto: Berit Roald / Berit Roald
 • Suveren norsk kombinertsiger

  Det norske laget gjorde det bra i hoppbakken og var åleine i tet frå start til mål i langrennet i Oberstdorf. Espen Bjørnstad, Jens Luraas Oftebro, Jørgen Graabak og Jarl Magnus Riiber gjekk kontrollert inn til ein klar siger framfor Tyskland (+1.34) og Japan (+2.50). Rennet er prøve-VM før neste års ski-VM i Oberstdorf.

  Austerrike sin veteran, Bernhard Gruber, fekk det spesielt hardt, og det som kan ha vore sjukdom hos Gruber øydela konkurransen for Austerrike.

  Riiber og Graabak
  Foto: BARBARA GINDL

Sendeplan

Kl. Program Kanal