NRK Meny
Normal

Herrem går til rumensk klubb

Camilla Herrem (27) har signert for den rumenske klubben Baia Mare.

Camilla Herrem

Camilla Herrem skal ha signert for rumenske Baia Mare.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Ja, jeg har signert for Baia Mare, sier Camilla Herrem til adressa.no.

I november var Sola-jenta på besøk i Romania for å sjekke forholdene.

– Jeg følte for å prøve noe nytt. Man blir ikke yngre, og det virker veldig spennende. Bare det å få spille i Champions League er kanskje den viktigste årsaken til at jeg drar, sier hun.

Har signert for to år

GH Handballmanagement, som har bistått Herrem i forhandlingene med Baia Mare, offentliggjorte overgangen på sine nettsider onsdag formiddag.

Også Baia Mare bekreftet etter hvert overgangen på sine hjemmesider. Herrem har undertegnet en toårs kontrakt.

27-åringen hadde kontrakt med eliteserieklubben Byåsen ut sesongen, men skal ikke ha vært fornøyd med kontraktstilbudet fra klubben.

Herrem har spilt i Byåsen siden 2006.

– Synd for klubben

Stavanger Aftenblad skriver at Herrems mann, Kolstad-spiller Steffen Stegavik, også er aktuell for en klubb i rumensk håndball.

– Det er selvfølgelig veldig synd for klubben. Vi mister en verdensklassespiller. Hun har hatt en stor rolle i klubben, både på og utenfor banen, sier Byåsen-kaptein Marta Tomac til Adressa.

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal