NRK Meny
Normal

Her skyter Hegerberg Lyon mot mesterligafinale

Ada Hegerberg herjet for Lyon i mesterliagsemifinalen mot Paris Saint-Germain.

FBL-EUR-C1-WOMEN-LYON-PARIS

MÅLFARLIG: Her setter Ada Hegerberg inn 1-0 for Lyon i mesterligasemifinalen mot Paris Saint-Germain.

Foto: ROMAIN LAFABREGUE / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Lyon er praktisk talt klare for finalen i mesterligaen etter å ha herjet med Paris Saint-Germain i søndagens semifinale.

Som vanlig spilte norske Ada Hegerberg en meget sentral rolle. Den norske spilleren scoret to av målene og spilte hele kampen for Lyon.

Skjøt laget i ledelsen

Etter 18 minutter skjøt 20-åringen fra Sunndalsøra Lyon i ledelsen. Det skulle vise seg å være starten på en ellevill målfest.

Etter 28 minutter gjorde Hegerberg forarbeidet da Eugénie Le Sommer la på til 2-0. På 3-0 var rollene byttet om da den norske superspissen scoret sitt andre mål fem minutter før pause.

Like etterpå var det Le Sommer som scoret sitt andre mål, før Camille Abily sørget for en suveren 5-0-ledelse ved halvtid.

Målfesten fortsatte

I 2. omgang fortsatte målfesten. Louisa Necib la på til 6-0 etter 73 minutter, mens Lotta Schelin satte inn 7-0 tre minutter senere.

Returkampen spilles i Paris 1. mai, mens finalen spilles i Reggio Emilia, Italia 26. mai.

Siste nytt

 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP
 • Nytt tap for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren tapte sin andre strake UFC-kamp da Bartosz Fabinski ble for sterk i Hamburg søndag. Meek var avhengig av å holde kampen på beina, men sterke Fabinski lyktes med å ta nordmannen ned gjentatte ganger.

  Emil Meek
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Norge ute av U19-EM

  Norges G19-landslag måtte slå Italia for å gå videre fra gruppespillet, og det så lenge lyst ut etter at Erling Braut Håland sendte Norge i føringen. I det 83. minutt utlignet juventus-ungutten Moise Kean. 1-1 ble også sluttresultatet, og Norge er dermed ute av U19-EM.

  UEFA U19: Italia - Norge
  Foto: Juha Harju/lehtikuva / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
OL-profiler: Marcus Kleveland
X Games: Skateboard, street