NRK Meny
Normal

Hat-trick av Malkin

Tre scoringer av Jevgenij Malkin hjalp Pittsburgh Penguins til 7-4-seier over Carolina Hurricanes i NHL-semifinalen torsdag.

Pittsburgh Penguins Jevgenij Malkin
Foto: Gene J. Puskar / AP

Penguins leder 2-0 sammenlagt. Det spilles best av sju kamper.

Pennsylvania-laget jakter sin annen strake finaleplass. I fjor ble det tap i Stanley Cup-finalen for Detroit Red Wings.

Etter at hjemmelaget fikk en pangstart ved Sidney Crosby etter bare snaue to minutter av kampen, slo Hurricanes tilbake og ledet 3-2 etter første periode. Penguins kom tilbake i føringen med to mål i midtperioden, men Hurricanes utlignet til 4-4 tidlig i tredje periode.

Målfesten var likevel ikke over for Penguins. Malkin punkterte kampen med to av lagets tre mål i siste periode. Han scoret også Penguins' 2-1 mål tidligere i kampen.

- Han har det gøy ute på isen, og han scoret noen viktige mål i kveld. Han er en fantastisk spiller, og det har vi sett i hele år, sa Penguins-målvakt Marc-Andre Fleury.

Kamp 3 spilles i Raleigh, North Carolina lørdag.

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal