Hamilton vant med punktert dekk

Det ble et voldsomt drama på avslutningsrundene av Formel 1-runden på Silverstone.

På den siste runden punkterte nemlig Lewis Hamilton og måtte kjøre en halv runde med punktert dekk. Bak jaget Max Verstappen voldsomt på nye dekk, men det ble litt for langt fram for nederlenderen.

– Helt til siste runde virket det helt fint. Jeg hadde hjertet i munnen, Å kjøre og prøve å holde farten oppe, jeg bare ba om at farten skulle være høy nok. Hjertet mitt holdt på å stoppe, men det holdt, sa en glad Hamilton etter racet.

De to Mercedesene lå an til å vinne dobbelt, men tre runder før slutt punkterte Valtteri Bottas på andreplass og måtte kjøre nesten en runde med punktert dekk.

Hamilton punktering
Foto: ANDREW BOYERS

Siste nytt

 • Hegerberg fortsatt uaktuell

  Ada Hegerberg er ikke med i Lyon-troppen som har generalprøve før mesterliga-sluttspillet torsdag.

  Hegerberg pådro seg alvorlig kneskade i slutten av januar.

  Lyon tok onsdag ut 21 spillere til turneringen denne uka. Der var ikke Hegerbergs navn å se blant dem som fikk klarsignal for kampen torsdag. (NTB)

  Ada Hegerberg
  Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL / Reuters
 • Carlsen til finale etter drama

  Magnus Carlsen sikret seg finaleplass i Grand Final i sin egen sjakktour med seier over kinesiske Ding Liren i onsdagens semifinale. Oppgjøret endte i et svært dramatisk lynsjakkparti, hvor Carlsen først vant med hvitt før et stort Ding-overtak ble snudd til Carlsen-seier med svarte brikker. Nå venter Hikaru Nakamura i finalen.

  Magnus Carlsen
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • LSK-spiller ute med leddbånd skade

  LSK-spiller Cathrine Dekkerhus må ta en pause fra fotballen på flere uker. 27-åringen pådro seg en strekk i et leddbånd i det høyre kneet på trening før helgen, det bekrefter hun selv til NRK.

  Dekkerhus håper å rekke de siste kampene i Toppserien som avsluttes i november.

  Cathrine Dekkerhus blir ute med skade i flere uker
  Foto: David Catry / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal