Haller sikret Ajax-seier

Sébastien Haller fikk spille bare 2. omgang, men det var nok til å score to nye mesterligamål da Ajax vendte til 2-1-seier borte mot Besiktas.

Den franskfødte ivorianeren har scoret ni ganger i Champions League i høst og gjør dermed Robert Lewandowski selskap på toppen av scoringslista. Ajax har i likhet med Bayern München vunnet alle sine fem kamper og sikret gruppeseieren.

APTOPIX Turkey Soccer Champions League
Foto: AP

Siste nytt

 • Rekord-bonanza av skøytegutta

  Allan Dahl Johansson gikk 1500-meteren på 1:42.619 i Salt Lake City lørdag kveld, noe som er personlig rekord for nordmannen. Det holdt til å bli nummer åtte. Også Peder Kongshaug og Kristian Ulekleiv bedret rekordene sine på distansen med tidene 1:42.880 og 1:42.435. De endte som henholdsvis nummer ni og tretten.

  – Pers er pers, er Johanssons oppsummering overfor Viaplay Vinter.

  Amerikanske Joey Mantia vant på tiden 1:41.154 foran kinesiske Zhongyan Ning og Thomas Krol fra Nederland.

  Allan Dahl Johansson, 1500 meter
  Foto: Peter Dejong / AP
 • Tronstad med to perlemål

  Sondre Tronstad hadde virkelig stilt inn siktet da Vitesse vartet opp med en storseier over Cambuur i den nederlandske æresdivisjonen lørdag. Nordmannen smalt inn to langskudd, før han ble byttet ut etter 72 minutter på stillingen 5-1 til Vitesse. Noen minutter senere sto det 6-1 på tavla, og det ble også resultatet.

  Sondre Tronstad, Vitesse
  Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP
 • City inntok tabelltopp

  Manchester City tok tabelltoppen i Premier League etter 3-1-seier borte mot Watford lørdag kveld.

  City utnyttet med det muligheten til å smette forbi Chelsea på toppen av tabellen, etter at London-laget tapte mot West Ham.

  Allerede etter fire minutter sendte Raheem Sterling City i føringen, og vondt ble til verre for Watford da Bernardo Silva doblet før pause. Etter pause la sammen man på til 3-0, før Watford reduserte like før slutt gjennom Cucho Hernandez.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Ian Walton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal