Hopp til innhold

Haaland: – Kan ikke leve normalt lenger

I et større intervju forteller Erling Braut Haaland om livet som en av verdens aller største fotballstjerner.

– Jeg tror det er et par flere folk som vet hvem jeg er nå, så det er litt ekstra vanskelig å gjøre de mest normale tingene. Men det er sånn livet mitt er nå, jeg skal ikke sitte å klage på det, sier han til Viaplay.

Jærbuen, som ble seriemester med Manchester City på søndag, satt seg ned med Viaplay for å prate om suksessen, dagen etter at han feiret gullet med lagkameratene på en nattklubb i Manchester.

I intervjuet sier han at han ikke gjør så mye annerledes før, bortsett fra å motta litt mer behandling enn før. Men at livet har endret seg, er det liten tvil om.

– Livet har endret seg. Jeg kan ikke leve normalt lenger, det er bare sånn det er, sier Haaland.

– Jeg prøver å være meg selv så mye jeg kan hver bidige dag og ha gode, ærlige og fine folk rundt meg. Det tror jeg er nøkkelen her. Det er akkurat det jeg har. Det gjør meg ikke så mye, legger han til.

Jærbuen står med 53 mål i alle turneringer denne sesongen. Manchester City jakter trippelen - Premier League, Mesterligaen og FA-cupen, og en allerede glimrende debutsesong kan bli historisk god for Haaland.

Premier League - Manchester City v Chelsea
Foto: CARL RECINE / Reuters

Siste nytt

 • Sverige markerte sammen med det spanske landslaget

  Sammen med Spania markert Sverige sin motstand mot bråket i det spanske fotballforbundet før lagenes kamp i nasjonsligaen fredag kveld.

  Før kampen poserte de to lagene med et stort banner med teksten «Vår kamp er en global kamp».

  De siste ukene har det vært mye bråk i det spanske forbundet etter at fotballpresidenten kysset en av spillerne på munnen, mot hennes vilje, etter VM-triumfen i sommer. Flere av landslagsspillerne har nektet å spille og presidenten har etter hvert gått av.

  Helt opp til denne uken var det usikkert om Spania i det hele tatt kunne stille lag i nasjonsligakampene mot Sverige og Sveits.

  En avtale mellom regjeringen og fotballforbundet gjorde at de fleste av de uttatte spillerne møtte opp til kamp under den nye treneren Montse Tome.

  Sverige og Spania markerer sammen
  Foto: TT NEWS AGENCY / Reuters
 • Uno-X-signering ble europamester

  Det danske supertalentet Henrik Pedersen (18) signerte nylig en fireårskontrakt med Uno-X. Fredag tok han EM-gull på landeveien i Nederland.

  Pedersen kom alene til mål på U23-fellesstarten under mesterskapet i nederlandske Emmen. Sølvvinner Ivan Romeo ble slått med 25 sekunder.

  Den danske europamesteren har de siste sesongene syklet for kontinentallaget ColoQuick. Foran neste sesong går veien videre til norske Uno-X. (NTB)

 • Baldauf røk ut av VM i kvartfinalen

  Felix Baldauf ble et nummer for liten i kvartfinalen mot iranske Mohammadhadi A. Saravi i 97-kilosklassen i bryte-VM i Beograd fredag.

  Det norske håpet røk 1-4 i møtet med Saravi og måtte håpe på en ny medaljemulighet gjennom systemet med rekvalifisering. Da måtte Saravi gha vunnet sin semifinale mot Gabriel Kindelan og sikre seg finaleplass, men det skjedde ikke. Saravi tapte, og dermed er mesterskapet over for Baldauf.

  Felix Baldauf
  Foto: Tobias Prosch Simonsen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Ødegaard med perlescoring i Mesterligaen - Bilder fra TV 2 00:38
Neste