Hopp til innhold

Haaland tomålsscorer - så byttet han med norske Bobb

Erling Braut Haaland scoret to da Manchester City tok en oppskriftsmessig 3-0 seier mot Young Boys i Mesterligaen.

Haalands første scoring kom på et straffespark. Midtbanespiller Matheus Nunes ble felt etter 22 minutter og dommer pekte på straffemerket. Haaland gjorde ingen feil fra 11-meter.

Like før pause doblet Phil Foden ledelsen etter et vakkert raid fra sin høyrekant-posisjon. Dermed stod det 2-0 til pause for hjemmelaget.

Det tok ikke lang tid etter pause før Haaland igjen skapte liv og røre på Etihad. Nordmannen fikk ballen sentralt i banen, dro den med seg mot venstre, før han vakkert plasserte ballen i lengste hjørne fra 17-meter.

Norske Oskar Bobb erstattet Haaland etter 61. minutter. 20 år gamle Bobb gikk inn i spissrollen, og var involvert i et par gode sjanser på den halvtimen han fikk.

City klarte ikke å omsette sjansene i scoringen, og dermed endte det 3-0.

Manchester City er med det sikret avansement fra gruppe E med sine 12 poeng på fire kamper. Young Boys har kun ett poeng, og må slås med Røde Stjerne om en 3.-plassen i gruppen, som gir spill i Europa League.

15 av nettkjenningene har kommet i hans 15 kamper for City.

Haaland står nå med 39 mål på 34 kamper i Mesterligaen. Jærbuingen står også dermed med fire mål i Champions League denne sesongen, og matcher nesten fjorårets kalassifre.

Forrige sesong sto nordmannen med fem scoringer etter fire kamper og endte turneringen som toppscorer med 12 nettkjenninger.

Manchester City-spiss Erling Braut Haaland scoret to mål mot Young Boys i Mesterligaen.
Foto: AFP

Siste nytt

 • Roma-spiller fikk medisinsk tilsyn - Serie A-kamp avbrutt

  Drøyt 70 minutter ut i kampen mellom Udinese og Roma satte midtstopper Evan Ndicka seg ned på gressmatta, uten at noen andre var i nærheten av Roma-forsvaren. Ndicka tok seg tydelig til brystet mens han lå nede.

  Like etter kom det medisinske apparatet inn på banen og Ndicka ble like etter fraktet ut av banen på båre. På vei ut av banen ga Roma-spilleren en tommel opp til en lagkamerat.

  Kampen ble avbrutt like etter og lagene gikk inn i garderoben. På det tidspunktet var stillingen 1-1 i søndagens kamp.

  Roma skriver i en oppdatering på X søndag kveld at Roma-laget har vært på besøk hos Ndicka på sykehuset, og at midtstopperen føler seg bedre. Ndicka vil holde seg på sykehuset for videre observasjon.

  Roma
  Foto: AP
 • Ødegaard så Arsenal tape fra benken - ga fra seg ligaledelsen

  Arsenal, Liverpool og Manchester City har fulgt hverandre tett i kampen om seriegullet i Premier League de siste ukene.

  Etter at Liverpool gikk på et overraskende 0-1-tap mot Crystal Palace tidligere søndag, var det Arsenals tittelhåp som fikk seg et skudd for baugen søndag kveld.

  Arsenal styrte lenge mot Aston Villa, hvor Martin Ødegaard spilte en sentral rolle. Drøyt ti minutter før slutt ble Ødegaard byttet ut og derfra fikk han se at det raknet for Arsenal.

  To scoringer fra Leon Bailey og Ollie Watkins i løpet av to og halvt minutt sørget for Unai Emerys Aston Villa tok en svært viktig seier i kampen om en topp fire-plass.

  Samtidig er det nå Manchester City som fører an i Premier League. Med seks runder igjen leder de regjerende mesterne med to poeng ned til Arsenal og Liverpool.

  Arsenal-manager Mikel Arteta sier til VG at Ødegaard «følte på noe» og at nordmannen derfor ikke kunne fortsette.

  Ødegaard
  Foto: Reuters
 • Hjemmespøkelset fortsatte for Vålerenga: – De er forhekset

  Nok en gang måtte tusenvis av Vålerenga-supportere se laget i sitt hjerte gå av banen uten seier. Søndag røk de 1-3 mot Stabæk i 1. divisjon.

  Sist Oslo-klubben vant på hjemmebane, var 17. september over Aalesund. Siden den gang har de spilt sju kamper uten seier.

  – Man må se litt bak resultatene, men så må vi prøve å vinne her snart, sa en oppgitt Vegar Eggen Hedenstad til TV 2.

  – Det er ikke sånn at vi tenker på statistikken. Vi gleder oss til kamp, fortsatte han.

  To scoringer på to minutter fra Kasper Pedersen var det som vippet søndagens oppgjør i Stabæks favør. Totalt mot spillets gang.

  – Det er fantastisk, det er en skikkelig god følelse, sa tomålsscoreren til TV 2.

  Vålerenga står dermed med bare én seier etter tre serierunder i 1. divisjon. Det i en sesong hvor kun opprykk er godt nok.

  Stabæk topper på sin side tabellen med sju av ni mulige poeng. (NTB)

  Vålerenga
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal