Hopp til innhold

Haaland åpnet opp om «tøff» periode: – Plutselig vet du ikke hva du skal gjøre

Erling Braut Haaland har ikke for vane å stille på pressekonferanser for Manchester City.

Tirsdag gjorde nordmannen en sjelden opptreden foran pressen i forkant av Citys møte med FC København onsdag.Der kom det mange spørsmål rundt jærbuens form, og den store sjansen han bommet på i Manchester-derbyet i forrige kamp.

– Jeg kommer til å bomme på store muligheter i framtiden og folk kommer til å kritisere meg da. Hva skal jeg gjøre? Jeg må bare fortsette, sier Haaland.

Stjernespissen snakket åpent om den nylige skadeperioden. Da var den norske landslagsspissen ute i rundt én måneds tid.

– Det var tøft. Fordi du blir vant til noe, og plutselig vet du ikke hva du skal gjøre. Du må bare fokusere på å trene. Samtidig handler det om å finne det positive i livet. Livet er nydelig og jeg har mange nydelige folk rundt meg som hjelper meg mye, fortsetter Haaland.

Pep Guardiolas mannskap vant 3–1 i Parken, men spanjolen tar ikke lett på returoppgjøret på Etihad.

– Dere så hva de gjorde sist. Mot Bayern München, Galatasaray og Manchester United. De er et godt lag, sier Guardiola dagen før kampen.

UVsHQzhLzOQ
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Maanum kan gjøre comeback etter kollapsen søndag

  Arsenal-sjef Jonas Eidevall opplyser at Frida Maanum kan bli å se i søndagens kamp mot Leicester etter en lang periode på sidelinjen.

  Maanum falt om og ble liggende på gresset på overtid i ligacupfinalen mot Chelsea for snart tre uker siden. Hendelsen satte en støkk i både lagvenninner og andre.

  Svenske Eidevall forklarer at Maanum overvåkes medisinsk mens hun gradvis gjør seg klar for å komme tilbake på banen.

  – Alt går bra for øyeblikket, men vi må holde oss til protokollen og prosessen. Og så håper vi selvsagt at hun kan være tilgjengelig for å spille søndag, sa Eidevall på fredagens pressekonferanse.

  Søndag tar Arsenal imot Leicester som ligger på 9.-plass på tabellen.

  Arsenal ligger på 3.-plass i serien med seks poeng opp til tittelrivalene Manchester City og Chelsea. (NTB)

  Frida Maanum i aksjon i ligacupfinalen mot Chelsea
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP
 • Gulbrandsen tilbake i Molde-troppen til storkampen

  Molde-trener Erling Moe kan glede seg over å ha spissen Fredrik Gulbrandsen tilbake i troppen til søndagens storkamp mot Bodø/Glimt i Eliteserien.

  – Det blir vel én forandring, og det er at Martin Linnes ikke er med oss oppover. Fredrik Gulbrandsen er tilbake i troppen. Ellers ser det helt likt ut (som sist), sier Moe til TV 2.

  Gulbrandsen ble skadd allerede i serieåpningen mot Strømsgodset og har siden jobbet hardt for å komme tilbake. Det er uklart hvor mye han kan spille av søndagens toppkamp.

  Linnes startet i 1-2-tapet mot Odd onsdag og gikk av etter en time.

  For Glimts del er eneste endring at Ulrik Saltnes er tilbake i troppen. Han sto over mot Lillestrøm (5-0-seier) sist helg på grunn av sykdom.

  Kampstart på Aspmyra søndag kveld er klokken 19.15. (NTB)

  UEFA Europa Conference League 2023/2024: Molde - Club Brugge (2-1)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Stavkongen Duplantis dropper Bislett Games

  Stavhopp for menn er Diamond League-øvelse under årets Bislett Games, men øvelsens store stjerne uteblir fra det tradisjonsrike stevnet i hovedstaden.

  Armand Duplantis har satt verdensrekord flere ganger de siste sesongene, og svenskamerikaneren har også vært fast gjest på Bislett. Slik blir det imidlertid ikke i år.

  Det opplyser Duplantis selv og agenten Stina Funke til nyhetsbyrået TT.

  Årets Bislett Games går av stabelen allerede 30. mai. Agent Funke sier at det påfølgende Diamond League-stevnet i Stockholm er viktigere for Duplantis.

  – Han har valgt å stå over Oslo fordi det stevnet kommer for nær konkurransen i Stockholm. Han vil ha noen flere hviledager, sier hun.

  Lørdag er Duplantis med når Diamond League-sesongen starter i kinesiske Xiamen, et stevne som sendes på NRK1 fra kl. 13:00.

  Han konkurrerer to ganger i Kina før turen går til tsjekkiske Ostrava 28. mai og Diamond League i Stockholm 2. juni. (NTB)

  Armand Duplantis på Bislett Games 2023
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal