NRK Meny
Normal

Guttedrømmen gikk i oppfyllelse

I går overtok Kurt Asle Arvesens lagkamerat den gule ledertrøya i touren. I dag var det en stolt Frank Schleck som møtte pressen.

Frank Schleck

Frank Schleck

Foto: BOGDAN CRISTEL / REUTERS

- Jeg har vært tilskuer til Tour de France siden jeg var en liten gutt, og det eneste jeg tenkte på da var den gule trøyen. Nå har drømmen gått i oppfyllelse, sier Schleck til NRK.

Også CSC-direktør Bjarne Riis var rørt over lagets innsats. Nå satser rytterne med Kurt Asle Arvesen i spissen, på å beholde den gule trøyen også de neste to dagene.

- Det er klart vi har stor tro på at det skal gå, vi har to ess i ermet med Carlos Sastre og Frank Schleck som er utrolig gode i fjellene. Skal vi vinne, så må vi gjøre det i fjellene, sier Arvesen til NRK.

- Jeg vet bare at når man har den gule trøya så kan man få til de utroligste ting, vi har sett det tidligere, sier Frank Schleck.

Siste nytt

 • Cramer fortsetter i Russland

  Markus Cramer fortsetter som trener for det russiske langrennslandslaget, melder nyhetsbyrået Tass. Tyskeren har signert en avtale som strekker seg til OL i 2022.

  – Han har gjort en strålende jobb, sier Jelena Välbe til Tass.

  Markus Cramer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Warriors kriget seg videre

  Golden State Warriors er videre til neste runde i NBA-sluttspillet etter 99-91-seier over San Antonio Spurs natt til onsdag. Warriors vant 4–1 i kamper, og møter nå New Orleans Pelicans.

  Philadelphia 76ers tok seg også videre i natt.

  Klay Thompson (11) celebrates after making a basket in front of forward Kevin Durant (35) and forwar
  Foto: Kyle Terada / Reuters
 • Norsk trener til sveitsisk toppklubb

  Dan Tangnes (39) ble onsdag presentert som ny hovedtrener for den sveitsiske hockeyklubben EV Zug. De ble nummer to i grunnspillet forrige sesong, men røk ut i første runde av sluttspillet.

  – Jeg håper vi kan skape gode minner sammen, sier Tangnes.

  Dan Tangnes
  Foto: EV ZUG

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid