Hopp til innhold

Guardiola svarer på Real Madrids Haaland-flørt: – Kom med et bud!

Sist uke ble det igjen fart i ryktene om at Erling Braut Haaland misliker seg såpass sterkt i Manchester City at han vil bort fra klubben. Det ble hevdet at Real Madrid følger Haalands situasjon nøye.

– Tror dere dette vil skje hver eneste gang det er en sak et eller annet sted, hver eneste gang en journalist skriver noe, eller hver eneste gang det blir postet et innlegg på Twitter eller Instagram? Vil det skje da? Nei, det vil det ikke, sier Guardiola og fortsatte:

– Det vil skje når Haaland forlenger kontrakten sin med Manchester City eller ikke, når klubben bestemmer seg for å forlenge kontrakten hans eller ikke, eller når vi mottar et potensielt bud på ham eller ikke. Hvis noen ønsker seg Erling, er dette enkelt. Ring City og spør. Det er det vi gjør når det er noen vi ønsker oss. Det er ikke mer komplisert enn som så.

23-åringen scoret 52 mål i sin første sesong i Manchester City-trøya. Denne sesongen ble det 19 scoringer før han ble skadd.

– Vi vil at han skal være her i lang, lang tid. Vi elsker ham, og vi vil ha ham, konstaterer Guardiola.

NTB/NRK

Erling Haaland og Josep Guardiola
Foto: Anthony Anex / AP

Siste nytt

 • Casper Ruud til finale i Barcelona

  For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona.

  I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

  Casper Ruud
  Foto: JOSEP LAGO / AFP
 • Karina Sævik ble Vålerenga-helt med to perlemål

  Karina Sævik scoret begge målene da Vålerenga slo Røa 2-0 i Toppserien lørdag ettermiddag. De blåkledde fra Oslo øst står med to seirer etter to kamper i Toppserien.

  Onsdag vanter nok et lokaloppgjør for VIF når Stabæk kommer på besøk.

  Toppserien fotball 2023: Vålerenga - LSK Kvinner
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Hansen og Barcelona med kjempesmell i semifinalen

  Caroline Graham Hansen og Barcelona er storfavoritter til å vinne mesterligaen, men røk på et bananskall i første semifinalekamp mot Chelsea. Det endte med 0-1-tap.

  Erin Cuthbert ble kampens eneste målscorer like før pause, og de blåkledde tar med seg en 1-0-ledelse til returoppgjøret i London neste lørdag.

  Chelseas Guro Reiten kom inn som innbytter på overtid, mens Ingrid Syrstad Engen ble byttet ut etter en drøy time. Hansen spilte hele kampen for Barcelona.

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Jose Breton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal