Hopp til innhold

Graham Hansen scoret i storseier

Caroline Graham Hansen scoret det første målet for Barcelona da katalanerne kjørte over Madrid og vant 7-0 i den spanske toppdivisjonen lørdag.

Madrid sto med to strake seirer foran møtet med Barcelona, men der ble det stopp mot stjernegalleriet. Graham Hansen åpnet festen etter 22 minutter, og de røde og blå ga seg ikke før det sto 7-0 på måltavla.

Både Geyse, Ana-Maria Crnogorcevic og Mariona Caldentey scoret to mål hver i kampen.

Caroline Graham Hansen
Foto: LLUIS GENE / AFP

Siste nytt

 • Lettet Granerud på 3. plass etter første omgang: – Hadde hjertet i halsen

  Anze Laniseks hopp på 149 meter er bakkerekord og dagens lengste. Det gir sloveneren en solid ledelse før det skal avgjøres i Ruka.

  Han er 5,2 poeng foran Stefan Kraft. Halvor Egner Granerud er på en solid 3. plass, og er med og kjemper om seieren.

  Likevel ristet han på hodet etter å ha landet på sletta i Finland.

  – Det var tynt, men akkurat tykt nok til at det fløy. Det var litt hjerte i halsen over kulen, og jeg hadde ikke troa på at det skulle gå da jeg forlot hoppkanten, sier en lettet Granerud til NRK.

  Daniel André Tande er nest beste nordmann på 9. plass. Samtlige norske hoppere er klar for finalen. Se resten av resultatlisten her.

  Fjorårsvinner Ryoyu Kobayashi fikk en gedigen nedtur i Ruka. Japaneren klarte ikke å kvalifisere seg til andre omgang.

  Verdenscup i nordiske grener i Ruka
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Utforrennet i Canada avlyst

  Utforrennet i verdenscupen i Canda er avlyst på grunn av værforhold i Lake Louise. Det skriver skiforbundet for alpint i en pressemelding.

  Byen har har hatt mye snø de siste dagene. Dermed blir det ikke noe utforrenn for Alexander Aamodt Kilde og co. fredag.

  Utforrennet er nå satt til lørdag klokken 21:30, og erstatter Super G-rennet på lørdag.

  Sesongåpning alpint i Sölden 2022
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • VMs toppscorer stoppet Nederland – så måtte han ut på båre

  Nederland og Ecuador sto begge med tre poeng etter første VM-kamp, men måtte nøye seg med ett hver etter 1-1 fredag kveld. Cody Gakpo scoret først for de oransje, før VM-toppscorer Enner Valencia utlignet med sitt tredje mål i turneringen.

  Kampen var kun seks minutter gammel i Doha da Davy Klaassen vant ballen fra Ecuadors Moisés Caicedo, før han spilte videre til stjerneskuddet Cody Gakpo. PSV-spilleren tok med seg ballen et par steg før han hamret den i nærmeste hjørnet.

  – En suser av en avslutning. Det må være over 100 kilometer i timen, det er ikke nubbesjanse for keeper å ta den, sa NRKs radiokommentator Olav Traaen.

  Det var Gakpos andre scoring på like mange kamper i VM.

  Men kun fire minutter ut i andre omgang kunne Ecuador juble. Pervis Estupiñán prøvde lykken, og på returen var spydspiss Enner Valencia, som enkelt satte inn utligningen.

  Da tok Ecuador over kampen fullstendig. Etter drøye timen spilt ble Valencia servert 45 grader, men skjøt rett i blokka. Returen havnet hos Gonzalo Plata, som hamret til på direkten, og ballen suste i tverrliggeren.

  Det ble den største sjansen etter de to målene, og dermed står Nederland og Ecuador med fire poeng hver. Førstnevnte møter Qatar i siste gruppespillskamp, mens Ecuador møter Senegal som fort blir en avgjørende kamp om å gå videre i gruppa.

  Ett stort minus for Ecuador var at toppscorer Valencia satt seg ned og måtte ut på båre like før slutt, hvor han fortvilende holdt seg for øynene.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Derfor er Qatar-VM omdiskutert 02:43
Neste