Hopp til innhold

Glimt gikk på sesongens første poengtap

Glimt fikk en drømmestart i toppkampen mot Molde da Nino Zugelj stanget inn 1–0 etter kun syv minutter.

Men Molde kjempet seg tilbake i oppgjøret. Ti minutter ut i andre omgang rev Kristoffer Haugen seg fri på bakerste stang, og pirket et innlegg fra Kristian Eriksen over målstreken.

Dermed gikk Bodø/Glimt på sitt første poengtap for sesongen, mens Molde unngikk å gå på sitt andre strake tap.

De to deler tabelltoppen med Brann, alle på ti poeng. Men Glimt har en kamp mindre spilt enn rivalene.

Bodø/Glimt-spillere feirer etter målskåring på Aspmyra 21. april
Foto: Kåre Riibe Ramskjell / NRK

Siste nytt

 • Sverige med tidenes raskeste måltrippel i ishockey-VM

  Det tok kun 26 sekunder da Sveriges ishockeyherrer rykket fra 2-2 til 5-2 i VM-seieren over Latvia lørdag.

  Ingen lag har tidligere scoret tre mål så kjapt i mesterskapets historie, melder Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF).

  Også flere av kampens øvrige scoringer kom tett. Sverige ledet 2-0 etter den første perioden, men tidlig i den andre perioden hentet Latvia inn ledelsen med to mål på 23 sekunder.

  I samme periode kom Sveriges rekordrekke, der to av de tre målene ble satt inn av Fabian Zetterlund med 17 sekunders mellomrom.

  Til slutt vant Sverige 7-2 og sanket sin femte strake seier i gruppe B. Det gir tabelltopp og garantert spill i kvartfinalen.

  Danmark ble fullstendig kjørt over i 0-8-tapet for Sveits. Kampen ble spilt i Norges pulje (A). (NTB)

  Sverige-spiller Fabian Zetterlund jubler for mål mot Latvia i ishockey-VM
  Foto: BILDBYRÅN
 • Xavi avviser rykter om sparking: – Tilliten er intakt

  Xavi Hernández rykker ut mot spekulasjoner som sier at han kommer til å miste jobben som Barcelona-trener.

  Fredag meldte en rekke spanske medier at Xavi var på vei ut. Ryktene gikk ut på at Barcelona-president Joan Laporta ville sparke ham på grunn av den tidligere midtbanespillerens omtale av klubbens anstrengte økonomi.

  – Presidentens tillit er intakt. Ingenting har endret seg, sa Xavi på et pressemøte foran søndagens hjemmekamp mot Rayo Vallecano og fortsatte:

  – Klubben gir meg ro i sinnet. Vi fortetter samarbeidet og opprettholder ambisjonene resten av sesongen og i den neste. Vi jobber hardt og har et prosjekt.

  I januar bestemte Xavi seg for å slutte som Barcelona-trener etter sesongen, men lot seg forrige måned overtale til å fullføre kontrakten. Den varer fram til sommeren 2025.

  Xavi Hernandez, barca-trener
  Foto: AP
 • Hauger rett ut i kaosstart i Imola

  Dennis Hauger var involert i en krasj med mange biler rett etter start i lørdagens Formel 2-sprintløp i italienske Imola.

  Etter at et par av bilene like foran Hauger krasjet i hverandre, kjørte Hauger rett ut på høyresiden av banen. Der sto det allerede en bil, og Hauger smalt inn i veggen.

  – Det var bare uflaks. Han prøvde å komme seg unna trøbbel, så havnet han bak en av disse bilene som ble stående ute på gresset, sier Viaplay-ekspert Stein Pettersen.

  Hauger ble stående igjen med ødelagt frontvinge og det høyre bakhjulet sto skjevt.

  Han var én av totalt fem førere som måtte bryte løpet etter den tidlige krasjen. Til slutt var det Franco Colapinto – Haugers lagkamerat i MP Motorsport – som vant.

  Nordmannen hadde 13. beste startposisjon i lørdagens sprintløp, og vil ha det samme i søndagens hovedløp.

  Etter de tre første rundene av sesongen lå Hauger på tredjeplass i Formel 2-sammendraget med 41 poeng. Zane Maloney leder med 62 poeng, mens Paul Aron på andreplass har 47.

  Pressekonferanse med formel 2-fører Dennis Hauger
  Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal