Gerrard har skrudd av TV-en og unngår å lese hilsninger fra fansen

– Da ville jeg bare knekke sammen, forklarer Liverpool-legenden.

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-GERRARD-FILES

Steven Gerrard snakker ut om avgjørelsen om å forlate Liverpool til klubbens TV-kanal.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

– Jeg leser ikke hva folk skriver i forumer og jeg ser ikke på TV. Det eneste jeg gjør er å svare bare på noen tekstmeldinger. Å lese fansens hilsninger ville bare knekke meg, sier Liverpool-kaptein Steven Gerrard (34) rørt til klubbens egen TV-kanal.

– Fansen er nøkkelen for en fotballklubb som Liverpool. Dette er tøft for meg, fortsetter han.

Avgjorde etter samtale

Fredag annonserte Gerrard at han gir seg i Liverpool etter denne sesongen. Lørdag snakket han ut om avgjørelsen hos LFCTV.

– Det er flere grunner til at jeg gir meg nå, men selve avgjørelsen ble gjort etter en samtale med manageren (Brendan Rodgers) for litt siden. Det var en vond prat om framtiden. Jeg er ikke noen robot eller 24 år lenger, forklarer midtbanestjernen.

– Jeg skulle ønske jeg var 24 da Brendan kom. Da ville jeg vunnet fått mange trofeer.

– Det føles rart nå. Jeg kan ikke lyve. De siste dagene har vært følelsesladde for både meg og familien. Det var tøft da jeg fortalte dem avgjørelsen, men nå har vi en god mulighet foran oss, sier han.

Ville vente med nyheten

Lagkameratene fikk beskjeden om den triste nyheten samme dag som resten av verden. Da hadde legenden nok et følelsesladet øyeblikk.

– Det var fint å vite hva de synes om meg, men det var som om hele klubben fikk dårlige nyheter. Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne vente med å fortelle nyheten etter at siste kamp var spilt. Men da ville det blitt så mange rykter i media. Jeg vil ikke det heller, forklarer Gerrard.

Ifølge ESPN er det David Beckhams tidligere klubb Los Angeles Galaxy som forhandler med Gerrard. MLS-klubben skal ha tilbudt engelskmannen en 18 måneder lang kontrakt verd 45 millioner kroner i året.

Snart klar for Amerika

Som allerede kjent vil Liverpool-legenden nå sette kursen mot USA. Han innrømmer at en avtale skal være nært forestående, men sier at det likevel ennå ikke er helt klart hvilken klubb han skal spille for.

– Jeg mener det blir urettferdig for klubben at det skal spekuleres om framtiden min i media, derfor skal jeg si fra med én gang en avtale er klar.

Siste nytt

 • Christiansen med nest beste tid

  Henrik Christiansen svømte inn til nest beste tid under de innledende forsøksheatene på 400 meter fri under VM kortbane i Kina. Nordmannen svømte inn til tiden 3.38.04. Han ble kun slått av Danas Rapsys fra Litauen. Finalene skal svømmes kl 12 og sendes på NRK1 og på nett.

  – Jeg har trent godt og dette var en bekreftelse på at det sitter, sier han.

  Ingen av de andre norske deltagerne greide å kvalifisere seg til tirsdagens finaler.

  Henrik
  Foto: Francois Xavier Marit / AFP
 • Rangers gikk på en smell

  Det ble blåmandag i Florida for New York Rangers, som tapte 3–6 borte mot Tampa Bay Lightning. Mats Zuccarello var ikke på isen. Han har vært ut og inn av laget med lyskeproblemer den siste tiden, og måtte stå over også mot Tampa Bay.

  NHL: New York Rangers at Tampa Bay Lightning
  Foto: Kim Klement / Reuters
 • La Liga legger USA-planer på is

  Den spanske toppserien i fotball dropper planene om å spille en seriekamp i Miami etter at Barcelona trekker seg fra prosjektet. La Liga ønsker likevel fortsatt å arrangere en kamp i utlandet.

  Messi
  Foto: Pau Barrena / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
VM svømming kortbane
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
EM håndball kvinner: Spania - Romania
EM håndball kvinner: Nederland - Norge