NRK Meny
Normal

Gerrard har skrudd av TV-en og unngår å lese hilsninger fra fansen

– Da ville jeg bare knekke sammen, forklarer Liverpool-legenden.

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-GERRARD-FILES

Steven Gerrard snakker ut om avgjørelsen om å forlate Liverpool til klubbens TV-kanal.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

– Jeg leser ikke hva folk skriver i forumer og jeg ser ikke på TV. Det eneste jeg gjør er å svare bare på noen tekstmeldinger. Å lese fansens hilsninger ville bare knekke meg, sier Liverpool-kaptein Steven Gerrard (34) rørt til klubbens egen TV-kanal.

– Fansen er nøkkelen for en fotballklubb som Liverpool. Dette er tøft for meg, fortsetter han.

Avgjorde etter samtale

Fredag annonserte Gerrard at han gir seg i Liverpool etter denne sesongen. Lørdag snakket han ut om avgjørelsen hos LFCTV.

– Det er flere grunner til at jeg gir meg nå, men selve avgjørelsen ble gjort etter en samtale med manageren (Brendan Rodgers) for litt siden. Det var en vond prat om framtiden. Jeg er ikke noen robot eller 24 år lenger, forklarer midtbanestjernen.

– Jeg skulle ønske jeg var 24 da Brendan kom. Da ville jeg vunnet fått mange trofeer.

– Det føles rart nå. Jeg kan ikke lyve. De siste dagene har vært følelsesladde for både meg og familien. Det var tøft da jeg fortalte dem avgjørelsen, men nå har vi en god mulighet foran oss, sier han.

Ville vente med nyheten

Lagkameratene fikk beskjeden om den triste nyheten samme dag som resten av verden. Da hadde legenden nok et følelsesladet øyeblikk.

– Det var fint å vite hva de synes om meg, men det var som om hele klubben fikk dårlige nyheter. Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne vente med å fortelle nyheten etter at siste kamp var spilt. Men da ville det blitt så mange rykter i media. Jeg vil ikke det heller, forklarer Gerrard.

Ifølge ESPN er det David Beckhams tidligere klubb Los Angeles Galaxy som forhandler med Gerrard. MLS-klubben skal ha tilbudt engelskmannen en 18 måneder lang kontrakt verd 45 millioner kroner i året.

Snart klar for Amerika

Som allerede kjent vil Liverpool-legenden nå sette kursen mot USA. Han innrømmer at en avtale skal være nært forestående, men sier at det likevel ennå ikke er helt klart hvilken klubb han skal spille for.

– Jeg mener det blir urettferdig for klubben at det skal spekuleres om framtiden min i media, derfor skal jeg si fra med én gang en avtale er klar.

Siste nytt

 • Endelig VM-nei fra Zlatan

  Zlatan Ibrahimovic kommer ikke til å spille for Sverige under sommerens VM. Det bekrefter forbundet i en pressemelding. – Jeg snakket med Zlatan tirsdag. Han har ikke endret seg med tanke på landslagsspill, sier landslagssjef Lars Richt.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB scanpix
 • Son må i militære

  Tottenham må trolig unnvære sin sørkoreanske kantspiller Son Heung-min (25) i starten av Premier League i slutten av august. Årsaken er verneplikt-innkalling. Alle mannlige sørkoreanere er pålagt en 21 måneders tjeneste før man fyller 27 år.

   Son Heung-Min
  Foto: Nigel French / AP
 • Kommunen sa nei til Lørenskog

  Formannskapet i Lørenskog sa i går kveld samrøystes nei til å støtte Lørenskog Ishockeyklubb.

  Klubben hadde bedt om 916.000 kr, som dei må ha innan 3. mai for å unngå konkurs.

  Lørenskog Ishockey
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag