Gerrard har skrudd av TV-en og unngår å lese hilsninger fra fansen

– Da ville jeg bare knekke sammen, forklarer Liverpool-legenden.

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-GERRARD-FILES

Steven Gerrard snakker ut om avgjørelsen om å forlate Liverpool til klubbens TV-kanal.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

– Jeg leser ikke hva folk skriver i forumer og jeg ser ikke på TV. Det eneste jeg gjør er å svare bare på noen tekstmeldinger. Å lese fansens hilsninger ville bare knekke meg, sier Liverpool-kaptein Steven Gerrard (34) rørt til klubbens egen TV-kanal.

– Fansen er nøkkelen for en fotballklubb som Liverpool. Dette er tøft for meg, fortsetter han.

Avgjorde etter samtale

Fredag annonserte Gerrard at han gir seg i Liverpool etter denne sesongen. Lørdag snakket han ut om avgjørelsen hos LFCTV.

– Det er flere grunner til at jeg gir meg nå, men selve avgjørelsen ble gjort etter en samtale med manageren (Brendan Rodgers) for litt siden. Det var en vond prat om framtiden. Jeg er ikke noen robot eller 24 år lenger, forklarer midtbanestjernen.

– Jeg skulle ønske jeg var 24 da Brendan kom. Da ville jeg vunnet fått mange trofeer.

– Det føles rart nå. Jeg kan ikke lyve. De siste dagene har vært følelsesladde for både meg og familien. Det var tøft da jeg fortalte dem avgjørelsen, men nå har vi en god mulighet foran oss, sier han.

Ville vente med nyheten

Lagkameratene fikk beskjeden om den triste nyheten samme dag som resten av verden. Da hadde legenden nok et følelsesladet øyeblikk.

– Det var fint å vite hva de synes om meg, men det var som om hele klubben fikk dårlige nyheter. Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne vente med å fortelle nyheten etter at siste kamp var spilt. Men da ville det blitt så mange rykter i media. Jeg vil ikke det heller, forklarer Gerrard.

Ifølge ESPN er det David Beckhams tidligere klubb Los Angeles Galaxy som forhandler med Gerrard. MLS-klubben skal ha tilbudt engelskmannen en 18 måneder lang kontrakt verd 45 millioner kroner i året.

Snart klar for Amerika

Som allerede kjent vil Liverpool-legenden nå sette kursen mot USA. Han innrømmer at en avtale skal være nært forestående, men sier at det likevel ennå ikke er helt klart hvilken klubb han skal spille for.

– Jeg mener det blir urettferdig for klubben at det skal spekuleres om framtiden min i media, derfor skal jeg si fra med én gang en avtale er klar.

Siste nytt

 • Brann tilbake på vinnersporet

  Brann brukte 12 minutter på å score tre ganger i eliteseriemøtet med Sandefjord. Til slutt ble det 3-1-seier. For Sandefjord fortsetter den tunge trenden. Avstanden opp til Bodø/Glimt er nå åtte poeng. Sandefjord på sin side ligger nå på 14. plass, ett poeng foran Start og Aalesund.

  UF52A-kFngc
  Foto: Marit Hommedal / Marit Hommedal
 • Solskjær fekk hjelp av Bournemouth

  Bournemouth scora fire mål den siste halve omgangen og knuste Leicester 4-1. Det jublar Ole Gunnar Solskjær for.

  James Vardy gav Leicester leiinga midt i første omgang. Men Junior Stanislas og Dominic Solanke scora to gonger på eitt minutt. Så fekk Leicesters Caglar Söyüncü raudt kort.

  I sluttminutta scora Bournemouth først på sjølvmål, deretter ved Solanke på nytt.

  For Bournemouth betyr dette fornya sjanse til å unngå nedrykk, for Leicester at fjerdeplassen ryk dersom Solskjærs Manchester United slår Southampton måndag.

  Dominic Solanke
  Foto: Glynn Kirk / AP
 • Ventura nr 10 i B-touren

  Det ble delt 10.-plass for Kristoffer Ventura på PGAs B-tour etter en god avslutningsdag i Texas søndag.

  Ventura hadde fem birdiar og en bogey siste dag. Det ble totalt 17 under par for Ventura. 25-åringen spilte solid gjennom hele helgen og fortsatte den gode formen fra forrige uke.

  Da viste han tegn til storform under PGA-turneringen i Detroit. Der lå han i øvre del av resultatlista hele veien og endte til slutt som nummer 21.

  Kristoffer Ventura
  Foto: Mike Lawrie / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal