NRK Meny
Normal

Her er Gamst klar for tyrkisk klubb

Morten Gamst Pedersen (31) har signert en toårskontrakt med den tyrkiske klubben Kardemir Karabükspor.

Morten Gamst Pedersen i Tyrkia 3

Gamst Pedersen poserer med Karabükspor-vimpelen.

Foto: Karabükspor

Avtalen bekreftes ferdigforhandlet av spillerens agent, Tore Pedersen, på sosiale medier.

Pedersen har lenge vært ute i kulden i gamleklubben Blackburn, og nordmannen ble informert før årets sesong at han hadde frie tøyler til å finne seg en ny arbeidsgiver.

Det har ligget i kortene en stund at Karabükspor ville bli hans neste klubb. Før det var nordmannen også linket til FC København.

Den tyrkiske klubben holder til i byen Karabük, på nordkysten av Tyrkia. Laget spiller i den tyrkiske eliteserien. Sist sesong endte laget på 15.-plass i serien, men har serieåpnet med to strake seire og ligger på 2.-plass i år.

Pedersen er ventet å forlate Blackburn gratis.

Siste nytt

 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg