Frida Karlsson står over i Lahti

Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson deltar ikke i verdenscuprennene i Lahti neste uke, melder landets skiforbund.

21-åringen brøt Tour de Ski etter seks av åtte etapper etter å ha blitt skadd i et uhell på hotellrommet mellom 4. og 5. etappe.

Karlsson er i trening igjen etter å ha droppet sprinten lørdag og den avsluttende klatreetappen i Val di Fiemme, men hun blir likevel ikke med den svenske troppen til Finland.

– Jeg føler meg bra. Denne uken blir det fokus på rehab, men jeg kan stort sett trene som vanlig. For å være helt på den sikre siden og ikke stresse i gang noe kommer jeg til å stå over Lahti for å være 100 prosent klar til kamp på hjemmebane i Falun helgen etter, sier Karlsson i en pressemelding fra Sveriges skiforbund.

Frida Karlsson
Foto: Gian Ehrenzeller / AP

Siste nytt

 • Førte laget til historisk Superbowl

  Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Superbowl om to uker.

  Det blir 43-årige Bradys 10. finale i NFL-sluttspillet, men alle de tidligere har vært med New England Patriots, som han førte til seks titler. I sin første sesong som Bucs-spiller gjorde han laget til det aller første som får spille Superbowl på sin egen arena.

  – Hvem ville trodd at vi kunne greie dette? Men vi gjorde det, sa Brady etter kampnen.

  Motstander i Superbowl i Tampa 7. februar blir tittelforsvarer Kansas City Chiefs. Om Brady vinner, vil han alene ha flere NFL-titler enn noen av ligaens klubber.

  Tom Brady
  Foto: Matt Ludtke / AP
 • Atletico stormer videre

  Atlético Madrid vendte til 3-1-seier mot Valencia og har sju poengs luke til byrival Real på tabelltoppen i spansk fotball.

  Uros Racic ga gjestene ledelsen, men João Felix utlignet før pause. I 2. omgang sørget Luis Suárez og Angel Correa for seier.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Juventus nærmere teten

  Juventus slo tilbake etter tapet for Inter i forrige runde og vant enkelt 2-0 over Bologna i Serie A søndag.

  Arthur og Weston McKennie scoret målene.

  De ni siste årenes seriemester har ikke vært like dominerende som vanlig i italiensk fotball. Med seier over Bologna klatret Juve iallfall fra en skuffende 7.-plass til 5.-plass og meldte seg for alvor på kampen om ligagullet igjen.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal