Fransk Ligue 1 2020/2021

 • Neymar utestengt i to kamper

  Neymar er utestengt i to kamper med mulighet for en tredje etter bråket i kampen mot Marseilles sist helg. PSG-stjernen slo til motstanderen Álvaro González i bakhodet og beskyldte ham senere for rasisme.

  Neymar var en av fem spillere som ble utvist, og de øvrige er også straffet. Gonzalez og Marseilles har avvist påstandene om rasisme, noe Frankrikes fotballforbund (LFP) skal se nærmere på.

  Neymar
  Foto: Franck Fife / AFP
 • Ni mann sterke PSG vant på overtid

  PSG var igjen i trøbbel da Abdou Diallo ble utvist et drøyt kvarter før slutt, og Juan Bernat ble skadet etter alle byttene var gjort. Med ni mann på banen dukket Julian Draxler opp på overtid og headet de franske mesterne til sesongens første seier over Metz.

  Paris-laget har hatt en svak sesongstart etter flere positive koronatester, og manglet også Neymar etter han så det røde sist.

  Draxler
  Foto: Franck Fife / AFP
 • Hevder motspiller var rasistisk

  Neymar var en av flere spillere som ble utvist på tampen av oppgjøret mellom PSG og Marseille søndag kveld. Da oppsto det håndgemeng, og etter VAR-inspeksjon fikk Neymar det røde kortet fordi han skal ha slått motspiller Álvaro González.

  Nå kommer det frem at Neymar skal ha gjort dette fordi han mener Gonzalez skal ha ytret seg rasistisk.

  – Se på rasismen. Det var derfor jeg slo ham, sa Neymar på vei ut av banen.

  – Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke slo den idioten i ansiktet, tvitret han etterpå.

  González slo senere tilbake.

  – Det er ingen plass for rasisme. Noen ganger må du lære deg å tåle et tap og ta det på banen, skrev González på Twitter.

  Marseille vant kampen 1-0.

  9LRvjpwDais
  Foto: GONZALO FUENTES / Reuters
 • Slagsmål og fem røde i PSG-tap

  Fem minutter på overtid tok det fullstendig fyr i hatkampen mellom PSG og Marseille. PSG fikk frispark og Marseille-spiss Dario Benedetto gikk i bakken etter en duell med Leandro Paredes.

  Da kokte det over for flere spillere og dommeren viste til slutt ut Neymar for en knyttneve i bakhodet på motspiller, Laywin Kurzawa for et karatespark og en springskalle mot Jordan Amavi, som også fikk rødt for å ha slått og spraket. Benedetto og Paredes ble vist sitt andre gule hver seg.


  Marseille vant kampen 1-0. Det betyr at PSG har tapt to strake kamper og er fortsatt poengløse i årets Ligue 1-sesong.

  Slåsskamp
  Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters
 • Sjokktap for virus-svekket PSG

  Paris Saint-Germain røk 0-1 for nyopprykkede Lens i Ligue 1 torsdag. Gjestene fra Paris måtte riktignok klare seg uten store profiler Kylian Mbappe, Neymar, Ángel Di Maria og Mauro Icardi. De har alle testet positivt på koronaviruset den siste tiden.

  tx6CIYMDmqo
  Foto: DENIS CHARLET / AFP

Siste nytt

 • RBK snudde og vann

  Vegar Eggen Hedenstad fyrte ballen i mål i det ti minutt stod igjen av kampen på Lerkendal. Åge Hareides menn kunne dermed puste letta ut etter at gjestane frå Haugesund tok leiinga med Kristoffer Velde tidleg i første omgang. Dino Islamovic utlikna ti minutt ut i andre omgang med eit praktmål. Han svinga piruett med ballen og drar ballen i mål med hælen. Trønderane er dermed oppe på bronseplass med 32 poeng, to poeng bak Molde.

  Eliteserien fotball 2020: Rosenborg - Haugesund.
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Zinckernagel senka Brann

  Philip Zickernagel blei den stor stelaren då Bodø/Glimt slo Brann 3-1 i Bergen søndag. Han scora to og la opp til det tredje for Glimt, som har 16 poengs leiing på tabellen.

  Jens Petter Hauge scora Glimts tredje, før Thomas Grøgaard reduserte.

  Brann - Glimt
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Straffebom og utvisning for Chelsea

  To mål av Sadio Mané i løpet av fire minutt rett etter pause gav Liverpool 2-0 mot Chelsea i London.

  Chelseas Andreas Christensen blei utvist på ovetid i første omgang, og Jorginho bomma på straffe for Chelsea 20 minutt før slutt.

  Sadio Mané
  Foto: Michael Regan / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal