NRK Meny

Fotball, gresk eliteserie 2014/2015

 • Olympiakos seriemester

  Omar Elabdellaoui og hans lagkamerater i Olympiakos ble søndag greske seriemestere før avspark i sin kamp mot Levadiakos. 4-0-seieren ble dermed en ren feiring. – Det smakte godt, veldig godt, sa Elabdellaoui til Nettavisen etter å ha spilt den siste halvtimen av søndagens kamp.

  Omar Elabdellaoui.
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
 • Elabdellaoui mot seriegull

  Omar Elabdellaoui og hans Olympiakos tok et langt steg mot seriegull da AOK Kerkyra ble slått 3-0 i gresk toppserie lørdag.

  Olympiakos går til landslagspausen med ni poengs luke på tabelltopp. Det går mot klubbens 42. seriemesterskap.

  Elabdellaoui
  Foto: ALKIS KONSTANTINIDIS / Reuters
 • Gresk klubb trekker seg

  Den greske klubben OFI Kreta trekker seg fra eliteserien med umiddelbar virkning. Dermed blir de den andre klubben som trekker seg, etter at Olympiakos Volos trakk seg tidligere i år. Årsaken til at OFI trekker seg, skal være at klubben mener seg urettferdig behandlet.

 • Panathinaikos-anke ble avvist

  Panathinaikos ble nylig straffet med tre minuspoeng og en kraftig bot etter at klubbens supportere tok seg inn på banen under lokaloppgjøret mot Olympiakos forrige måned.

  Klubben valgte å anke straffen til ankekomiteen i Det greske fotballforbundet (EPO), men torsdag kom beskjeden om at poengstraffen står fast.

  FBL-GRE-GREECE-HOOLIGANISM
  Foto: - / Afp
 • Legger frem plan mot fotballbråk

  Klubbene i den greske toppserien i fotball legger onsdag fram en felles plan for hvordan fotballvolden i landet skal stoppes. De ber om at serien nå gjenopptas. Seriespillet i den greske superligaen ble utsatt en uke som følge av fotballbråk.

Siste nytt

 • Singh klar for Sarpsborg

  Den tidligere VIF-profilen Harmeet Singh er tilbake i norsk fotball. Midtbanespilleren signerte i dag en 1,5-årskontrakt med Sarpsborg.

  – Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag, sier Singh til sarpsborg08.no.

  Harmeet Singh
  Foto: Sarpsborg 08
 • Birkeland går stafetten

  Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal