Villa-formann slakter City

Aston Villa-eier Randy Lerner sparer ikke på kruttet i omtalen av Manchester City som forsøker å sikre seg James Milner.

James Milner

James Milner er foreløpig Aston Villa-spiller, men ikke lenge om Manchester City for viljen sin.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

- Store, slemme Manchester City kom og spurte om Milner, men vi sa: nei, han er ikke til salgs. Det respekterte City i to dager, før brøt reglene og jaktet ham igjen, sier Lerner til Dailymail.

Amerikaneren mener City har brutt en uskreven regel klubbene i mellom når det gjelder kjøp og salg av spillere, men han vil likevel ikke klage hendelsen inn til FA.

Han er imidlertid ikke spesielt interessert i å gjøre noe som helst for å sluttføre overgangen som skal være verdt rundt 25 millioner pund.

- Ikke en selgende klubb

Randy Lerner

Villas amerikanske eier Randy Lerner er ikke fornøyd med Manchester Citys fremgangsmåte.

Foto: OLLY GREENWOOD / Afp

James Milner scoret Villas siste mål i 3-0-seieren over West Ham i går. En imponerende prestasjon av Birmingham-klubben som mistet manager Martin O'Neill like før sesongstart.

Les også: John Carews trener slutter

Mens City, som sikret seg Gareth Barry i fjor, jakter Milner. Er Tottenham på jakt etter Ashley Young.

Villa-spillere er med andre ord populære, men klubben vil ikke selge.

- Vi er ikke en selgende klubb. En selgende klubb vil gjøre det kjent via agenter, eller på annet vis at den vil selge. Det skjedde ikke med Gareth Barry og det skjer ikke med James Milner. Når det gjelder Ashley Young har vi heller aldri forsøkt å selge ham, sier Lerner.

MacDonald kan fortsette

Til Dailymail forteller Lerner også at fungerende manager Kevin MacDonald kan fortsette i jobben.

- Han er en kul fyr. han er populær hos spillerne, pressen og fansen. Mye vil avhenge av om Kevin føler at han vil være komfortabel som manager for Aston Villa, sier han.

Fotball

 • - Alaba til Real Madrid

  Bayern München-forsvarer David Alaba (28) er klar for Real Madrid, ifølge den spanske storavisen Marca.

  Ifølge avisen har Real og Alaba blitt enige, og østerrikeren vil slutte seg til klubben når hans kontrakt med Bayern München går ut 30. juni.

  Avtalen er ifølge avisen på fire år og sikrer ham en årslønn på omkring 115 millioner kroner. Det er Real Madrids første signering for sesongen.

  Alaba har vært i Bayern München siden 2010.

  David Alaba
  Foto: Handout / Reuters
 • Neville gir seg som England-sjef

  Phil Neville er aktuell som hovedtrener i Inter Miami og trekker seg umiddelbart som landslagssjef for de engelske fotballkvinnene.

  Det opplyser Englands fotballforbund på sitt nettsted mandag ettermiddag.

  Det har vært kjent i en periode at Inter Miami-eier David Beckham forsøker å hente sin gamle lagkamerat i Manchester United som trener.

  Phil Neville
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Juventus feilet i ny toppkamp

  Juventus er på full fart mot å miste Serie A-hegemoniet. Mesterlaget tapte 0-2 i søndagens storduell borte mot Inter.

  Arturo Vidal og Nicolo Barella scoret i hver sin omgang i Milano. Seieren tok Inter opp i 40 poeng, som er like mange som byrival Milan på tabelltoppen. Antonio Conte har ferten av nok en ligatittel han kan legge til på sin sterke CV.

  Verre er det for Andrea Pirlo. Spillerlegenden strever med å rade opp seiersrekker Juventus er vant til å ha. Og søndag mislyktes Cristiano Ronaldo og co. i nok en toppkamp. (NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Özil forlater Arsenal

  Mesut Özil forteller til tyrkisk TV at han blir Fenerbahçe-spiller. Han forlater Arsenal uten å ha spilt en klubbkamp siden mars.

  Özil snakket om Fenerbahçe-overgangen i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag.

  – Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sier Özil. (NTB)

  Ôzil
  Foto: Bogdan Maran / AP
 • Scoret praktmål

  Son Heung-min og Harry Kane var toneangivende, men det vakre målet til Tanguy Ndombele ble kampens øyeblikk da Tottenham vant 3-1 over Sheffield United søndag.

  Like etter at David McGoldrick hadde laget ny spenning i Premier League-oppgjøret med sin 1-2-redusering, vartet Ndombele opp med et stykke fotballmagi da han vippet ballen på akrobatisk i mål fra spiss vinkel og sørget for 3-1 til bortelaget etter 62 minutter.

  Tottenham tok tidlig ledelsen da Serge Aurier nikket inn en presis corner fra Son. Deretter la Kane på til 2-0 med et flott skudd. Etter 3-1-målet til Ndombele kunne Tottenham trygge inn tre nye poeng.

  Ndombele
  Foto: Laurence Griffiths / AP