Villa-formann slakter City

Aston Villa-eier Randy Lerner sparer ikke på kruttet i omtalen av Manchester City som forsøker å sikre seg James Milner.

James Milner

James Milner er foreløpig Aston Villa-spiller, men ikke lenge om Manchester City for viljen sin.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

- Store, slemme Manchester City kom og spurte om Milner, men vi sa: nei, han er ikke til salgs. Det respekterte City i to dager, før brøt reglene og jaktet ham igjen, sier Lerner til Dailymail.

Amerikaneren mener City har brutt en uskreven regel klubbene i mellom når det gjelder kjøp og salg av spillere, men han vil likevel ikke klage hendelsen inn til FA.

Han er imidlertid ikke spesielt interessert i å gjøre noe som helst for å sluttføre overgangen som skal være verdt rundt 25 millioner pund.

- Ikke en selgende klubb

Randy Lerner

Villas amerikanske eier Randy Lerner er ikke fornøyd med Manchester Citys fremgangsmåte.

Foto: OLLY GREENWOOD / Afp

James Milner scoret Villas siste mål i 3-0-seieren over West Ham i går. En imponerende prestasjon av Birmingham-klubben som mistet manager Martin O'Neill like før sesongstart.

Les også: John Carews trener slutter

Mens City, som sikret seg Gareth Barry i fjor, jakter Milner. Er Tottenham på jakt etter Ashley Young.

Villa-spillere er med andre ord populære, men klubben vil ikke selge.

- Vi er ikke en selgende klubb. En selgende klubb vil gjøre det kjent via agenter, eller på annet vis at den vil selge. Det skjedde ikke med Gareth Barry og det skjer ikke med James Milner. Når det gjelder Ashley Young har vi heller aldri forsøkt å selge ham, sier Lerner.

MacDonald kan fortsette

Til Dailymail forteller Lerner også at fungerende manager Kevin MacDonald kan fortsette i jobben.

- Han er en kul fyr. han er populær hos spillerne, pressen og fansen. Mye vil avhenge av om Kevin føler at han vil være komfortabel som manager for Aston Villa, sier han.

Fotballnyheter