NRK Meny
Normal

Rundspilte Viking

Sandefjord ydmyket Viking på sin nye hjemmebane.

Birger Madsen
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Sandefjord sikk sin andre seier etter ferien da laget fra hvalfangerbyen rundspilte Viking i 2. omgang. Kampen endte 4-1.

God statistikk på ny stadion

Det kan se ut som om Sandefjord har laget et fort i vestfold. Etter at blåtrøyene latterliggjorde Viking i kampen siste omgang, står Sandefjord med to strake seire på sin flunkende nye stadion.

Sandefjord har tatt seks poeng og skåret 7 mål på to kamper hjemme etter ferien og det virker som om den tidligere hvalfangerbyen har fått fornyet håp om eliteseriespill også neste år.

Viking tok ledelsen

Viking kom best i gang i møtet med Sandefjord. Etter åtte minutter brukte Razak Pimpong Fredrik Kjølner som rundingsbøye og fikk lagt inn til en umarkert Hannes Sigurdssom som enkelt headet Siddisene i ledelsen.

Etter målet fortsatte Viking og dominere, men da det gjensto ti minutter av 1. omgang ble vestlendingene nonchalante.

Martin Jensen kom seg fri i feltet og skøt i stolpen og via Iven Austbø, slik at lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Forrykende 2. omgang

Da det gjensto et kvarter av 2. omgang så det ut som om Sandefjord bestemte seg for at alle poengene skulle bli igjen i Vestfold.

Olav Zanetti brøytet seg igjennom Viking-forsvaret og førte Sandefjord i ledelsen alene med Iven Austbø.

Etter Sandefjords ledermål virket det som om luften gikk ut av Viking ballongen.

Allan Gaarde stusset et frispark fra Tommy Knarvik i eget mål, før den samme Knarvik enkelt fastsatte sluttresultatet til 4-1 på overtid.

Fotballnyheter