NRK Meny
Normal

Rosenborg tapte poeng

Rosenborg løftet seg noe etter cuptapet mot Follo, men klarte bare 1-1 på bortebane mot Strømsgodset 1-0.

Roar Strand og Steffen Iversen

Roar Strand blir gratulert av Steffen Iversen

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / Scanpix

Kampfakta: Strømsgodset - Rosenborg

Rosenborg-veteranene Roar Strand og Steffen Iversen spilte hovedrollen da de gikk opp i 1-0-ledelse. Strand scoret sitt fjerde mål for sesongen i kamp nummer 414 etter en halvtimes spill på Marienlyst stadion. 40-åringen kom på et presist løp og satte inn innlegget fra Steffen Iversen (33 år og 173 kamper).

- De hadde mye av banespillet, men vi hadde de største målsjansen, analyserte Rosenborg-trener Nils Arne Eggen til TV 2.

Det var ikke kollegaen på den andre trenerbenken enig i.

- Det er bittert etter at vi spiller en veldig god kamp. De hadde jo bare to målsjanser og scoret på en av de, sa Ronny Deila.

- Slitne spillere

Kampen i Drammen var jevnspilt og det var ikke ufortjent da vertene utliknet ti minutter før full tid. Ola Kamara nikket ballen utagbart til side for Rosenborg-målvakt Daniel Örlund.

Minutter seinere kunne alle poengene blitt igjen i Drammen da Fredrik Nordkvelle sendte i vei et knallhardt skudd fra drøye 20 meter, men det smalt i tverrliggeren og ut.

Rade Prica fikk muligheten til å avgjøre kampen på overtid, men han satte ballen rett utenfor mål etter at Godset-keeper Adam Larsen kom ut og gjorde målet mindre.

- Vi er fornøyde med uavgjort ettersom kampen ble som den ble. Vi har mange slitne spillere og det preger kampen, sa Eggen videre.

  • Se bildene fra kampen her.

Poengtap

RBK nå har spilt 28 kamper på rad i eliteserien uten tap, men dagens poengtap gjør at Vålerenga kan knappe inn noe av forspranget hvis de slår Brann.

- Vi taper skjelden kamper, så vi får bite tennene sammen så tror jeg at vi vinner serien, sa Roar Strand til TV 2.

Godset kan med dagens ene poeng trolig se langt etter bronsemedaljen.

RBK-veteran Roar Strand scorer på Strømsgodset

RBK-veteran Roar Strand scorer på Strømsgodset

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / Scanpix

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.