NRK Meny
Normal

Riise takker Enerly fra sykesengen

John Arne Riise er svært takknemmelig for støtten han har fått etter at han pådro seg en hodeskade. Spesielt er han takknemmelig for at Dagfinn Enerly ringte.

Dagfinn Enerly

Dagfinn Enerly sitter i rullestol etter en fotballulykke i 2005. I dag forsøkte han å ringe hodeskadede John Arne Riise.

Foto: Scanpix

- Jeg vil til sist takke Dagfinn Enerly som ringte meg i dag mens jeg sov. Når jeg er litt mer oppegående og klar i hodet skal jeg selvfølgelig ringe han tilbake. Vil aldri glemme at du ringte meg Dagfinn, skriver John Arne Riise på sin blogg.

Mandag pådro John Arne Riise seg en hjernerystelse som gjorde ham uaktuell i kampen mot Portugal tirsdag. Riise har fått forbud av legene mot å snakke med pressen, men like før kampen mot Portugal skrev han på bloggen sin.

Der takker han en rekke personer som har støttet ham etter skaden, og spesielt setter han pris på at Dagfinn Enerly forsøkte å ringe. Enerly har spilt en rekke sesonger i eliteserien, men karrieren fikk en brå slutt da han brakk nakken i en kamp for Fredrikstad i oktober 2005.

Sportsinteressert? Følg NRK Sport på Facebook!

Video: Her fraktes skadet Riise bort i ambulanse

Video - Riise er kjørt til rutinekontroll

Husker ikke situasjonen

På bloggen forteller Riise at han ikke husker noe som skjedde på treningen, men at han har blitt fortalt at Morten Gamst Pedersen tok ansvar umiddelbart etter at han ble skadet, og derfor takker han også lagkameraten.

- Jeg vil virkelig takke han for hans raske handling i en tøff situasjon. Ellers vår landslagslege Thor Einar og hele støtteapparatet. Dere gjorde alle en flott innsats – har jeg blitt fortalt, sier Riise.

Bokselege: - Det drives rovdrift på spillerne

- Kvalm inni meg

Tirsdag ble Riise skrevet ut fra sykehuset, og han befinner seg nå i sin leilighet i Oslo.

Der følger han kampen mot Portugal – en kamp han aller helst skulle spilt selv.

- Jeg er helt kvalm inni meg for at jeg ikke får spilt kampen, men jeg støtter dem alt jeg kan. Og la oss håpe på en god kamp og tre poeng, skriver Riise.

Fotballnyheter