Hopp til innhold
Pressekonferanse etter første kvartfinale i Serieligaen

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Pressekonferanse med Bodø/Glimt og Roma-manager José Mourinho.
 • Graham Hansen utsatt for innbrudd

  Caroline Graham Hansen skriver på Instagram at hun har blitt utsatt for et tyveri. Noen skal ha tatt seg inn i bilen hennes og tatt alle kamptrøyer og sko fra årets sesong, sammen med andre personlige eiendeler.

  – Det er trist å se hvor meningsløst folk kan oppføre seg. For meg har disse tingene ikke noe annen verdi enn minnene fra årets sesong, skriver Graham Hansen på historiefunksjonen på Instagram.

  Hun oppfordrer alle til å ikke kjøpe eiendelene som har blitt stjålet.

  – Det er bare et patetisk og dumt å tro at du har rett til å stjele noe som ikke er ditt. Å ta noe som du ikke har fortjent ... Jeg håper ingen kjøper disse tingene om de ser dem for salg. De fortjener ikke noe annet enn prisen for «Årets idioter».

  NRK har vært i kontakt med Graham Hansen sin agent, som ikke vil kommentere saken ytterligere.

  Germany Soccer Women Champions League
  Foto: Swen Pf'rtner / AP
 • Hauge skrev langtidskontrakt med Frankfurt

  Jens Petter Hauges permanente overgang til Eintracht Frankfurt er i boks. Bodøværingen har forpliktet seg til Bundesliga-klubben til sommeren 2026.

  Hauge undertegner langtidskontrakten etter å ha vært utlånt til Frankfurt fra Milan forrige sesong. Det fantes ifølge tyske og italienske medier en klausul i utlånsavtalen som forpliktet Frankfurt til å kjøpe nordmannen dersom klubben berget plassen i 1. Bundesliga.

  Frankfurt skriver at Hauge spilte 38 kamper for laget sist sesong, og han scoret tre mål. Han var med på å vinne Europaligaen med laget og er dermed klar for spill i selveste Champions League til høsten.

  Hauge ble solgt fra Bodø Glimt til Milan høsten 2020. For Serie A-klubben spilte han 24 kamper.

  (©NTB)

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Chelsea-salget i boks

  Premier League-klubben Chelsea opplyser at det fredag kveld ble enighet om de siste detaljene som gjør at klubben selges til Todd Boehly og Clearlake Capital.

  Boehlys konsortium fikk tilslaget etter at tre budgivere var med i siste runde av budprosessen. Den russiske oligarken Roman Abramovitsj, Chelsea-eier siden 2003, ble tvunget til å selge klubben som følge av sanksjoner fra britiske myndigheter på grunn av krigen i Ukraina.

  Chelsea opplyser på sitt nettsted at det er ventet at salget til Boehly-gruppen gjennomføres mandag. Kjøpssummen ligger angivelig på 4 milliarder pund, som tilsvarer nærmere 50 milliarder kroner.

  Forretningsmannen Boehly er fra før medeier i baseballklubben Los Angeles Dodgers. Mark Walter, en av de øvrige Dodgers-eierne, er også i kjøpergruppen. Det samme er den sveitsiske milliardæren Hansjörg Wyss, investeringsfirmaet Clearlake Capital og den britiske advokaten Jonathan Goldstein.

  (©NTB)

  Todd Boehly
  Foto: GLYN KIRK / AFP
 • Øygarden FK jobber med løsning for å unngå konkurs

  Fotballklubben Øygarden FK er i umiddelbar fare for å bli slått konkurs. Fredag kveld jobbet klubben med en idé for å unngå det.

  Ifølge Bergensavisen og Bergens Tidende, skal Øygarden, som spiller på nivå tre i norsk fotball, mangle om lag tre millioner kroner for å klare seg ut sesongen.

  Fredag ble det holdt samtaler med lokalt næringsliv om pengestøtte, uten at det har ført fram. Deretter ble det i mediene kjent at klubben var slått konkurs. Fredag kveld jobber imidlertid klubben med en siste løsning, ifølge BA.

  – Det har kommet et nytt forslag på bordet. Det kan være en løsning, og vi jobber med den, sier styreleder Marianne Bjorøy.

  Ifølge BA dreier det seg om at de har henvendt seg til en klubb som kan overta Øygardens lisens.

  Bjorøy påpeker at det er avisene, og for øvrig spillerne, som har bekreftet at Øygarden begjærer oppbud.

  – Situasjonen er alvorlig, men det er ikke over før det er over, sa Bjorøy til BA, og la til at hun ikke ønsket å bekrefte oppbudet av klubben.

  Ifølge en pressemelding fra klubben skal de spille som oppsatt mot Ørn Horten lørdag.

  (©NTB)

  Førstedivisjon i fotball 2020: Øygarden-Sandnes Ulf (2-1)
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Øygarden FK er konkurs

  Fotballklubben Øygarden FK ble fredag slått konkurs etter flere måneder med usikkerhet, skriver Bergens Tidende.

  Ifølge avisen skal Øygarden, som spiller på nivå tre i norsk fotball, mangle om lag tre millioner kroner for å klare seg ut sesongen. Fredag ble det holdt samtaler med lokalt næringsliv om pengestøtte, uten at det har ført fram.

  – Det er ufattelig trist. Nå er det 18 mann som står uten klubb. Vi er blitt fristilt, sier en av spillerne, Andreas Fantoft til BT.

  Øygarden skulle opprinnelig spilt mot Ørn-Horten lørdag, men den kampen strykes sammen med resten av klubbens kampprogram i serien. Det ventet også en NM-kamp mot Sotra, men det er uklart hva som vil skje med den, skriver avisen. (NTB)

  Førstedivisjon i fotball 2020: Øygarden-Sandnes Ulf (2-1)
  Foto: Marit Hommedal / NTB