Pangstart for "Svennis"

Sven Göran Erikssons nye klubb Notts County gikk rett til topps på tabellen. Fotballen ruller igjen rundt i Europa. Les hvordan det har gått her.

Sven Göran Eriksson
Foto: DARREN STAPLES / REUTERS

Sven Göran Eriksson ble noe overraskende hentet til Notts County som sportsdirektør i sommer og det så ut til å få en umiddelbar effekt.

Notts County knuste Bradford 5-0 og gikk dermed rett til topps på tabellen i League 2.

Fra fengsel til hattrick

Lee Hughes har sittet tre år i fengsel for å kjørt i hjel en person i fylla, men mot Bradford kom 33-åringen i fokus for adskillig mer positive prestasjoner.

Mot slutten av førsteomgang dunket Hughes inn to mål på fire minutter og ti minutter etter pause fullbyrdet han hattricket.

Det var i 2003 at Hughes kjørte i hjel en firebarnsfar og stakk av fra ulykkestedet. Det førte til tre års fengsel og han fikk sparken fra sin daværende klubb West Bormwich.

Med 5-0 seieren over Bradford fikk dermed Sven Göran Eriksson er pangstart som sportsdirektør for det som er verdens eldste fotballklubb.

Les også: "Svennis" til verdens eldste klubb

Resultater og tabell i Championship

Tabell og resultater i League 1

Resultater og tabell i League 2

I fjor møttes West Bromwich og Newcastle i Premier League. I dag var det klart for møte i divisjonen under og kampen endte 1-1 etter mål av Shelton Martis og Damien Duff.

Edu scoret for Hoffenheim mot Bayern

Edu scoret for Hoffenheim mot Bayern.

Foto: THOMAS BOHLEN / REUTERS

Cardiff topper tabellen etter 4-0 seier over Scunthorpe.

Edu scoret for Hoffenheim

Bayern München tok ledelsen borte mot Hoffenheim ved Ivica Olic, men rett kun få minutter før pause utlignet den tidligere Lyn-spilleren Edu for Hoffenheim. Dermed endte kampen 1-1.

Mainz åpnet respektabelt i sitt comeback i Bundesligaen. Jørn Andersens tidligere klubb spilte 2-2 hjemme mot Bayer Leverkusen. Daniel Gunkel reddet poeng for hjemmelaget åtte minutter før slutt.

Fjorårets tyske mester Wolfsburg vant i går 2-0 over Stuttgart.

Resultater og tabell i Bundesligaen

Pangstart av Ajax

Luis Suarez

Luis Suarez scoret to mål for Ajax.

Foto: ED OUDENAARDEN / AFP

Den gamle storheten Ajax har ikke vunnet serien i Nederland siden 2004, men har fått en pangstart på årets sesong med to seiere av to mulige.

Mot Waalwijk hadde ikke Amsterdam-klubben noen problemer. Det ble til slutt 4-0. Luis Suarez ble kampens store spiller med to mål.

Fjorårets seriemester AZ Alkmaar vant i går 2-0 over Sparta Rotterdam.

Resultater og tabell i Æresdivisjonen i Nederland

Vant uten Tettey

Alexander Tetteys nye klubb Rennes vant 2-0 mot Boulogne. Tettey kom aldri på banen.

Resultater og tabell i Ligue 1 i Frankrike

Fotballnyheter