Nordlie ferdig i dag?

Mye tyder på at Fredrikstad-trener Tom Nordlie får sparken allerede i dag, melder VG.

Tom Nordlie

Fredrikstad trener Tom Nordlie

Foto: Olsen / Scanpix

Fredrikstad hadde i går ekstraordinært styremøte hvor et nytt styre ble valgt. Og det nye styret vil i løpet av kort tid ta stilling til trenerspørsmålet i klubben.

Etter det avisen kjenner til har Nordlie allerede kontaktet advokat John Christian Elden for å bistå seg i situasjonen som kan oppstå hvis han må slutte i Østfold-klubben.

- Jeg kan bekrefte at jeg bistår ham, og at vi vil ta de nødvendige grep dersom det media opplyser om styremøtet i dag (les: i går) skulle medføre riktighet. Det vil i så fall neppe gå stille for seg, sier Elden til VG.

Dyr

Nordlie kan trolig få med seg rundt en årslønn på 2,5 millioner kroner hvis han må slutte i FFK. I tillegg må de også løse ut assistenttrener Arne Kristian Hansen.

Det er bare fire måneder siden duoen ble ansatt for å redde Fredrikstad fra nedrykk fra eliteserien. Det klarte de ikke, og dermed startet bråket i klubben hvor blant annet spillere og personer i ledelsen har uttrykt sin misnøye til Tom Nordlies lederstil.

Ingen ville kommentere Nordlies videre skjebne etter styremøtet.

Les også:

– Dugnadsånden i FFK må tilbake

Munnkurv i Fredrikstad

– Skitten kampanje mot Nordlie

Aune overtar

Det er ventet at Tom Freddy Aune blir hovedtrener i Fredrikstad dersom østfoldingene velger å avslutte avtalen med Tom Nordlie.

Fotballnyheter