Milan tapte igjen

AC Milan gikk på sitt tredje tap på fire kamper i Serie A i dag. Atalanta vant 2-0 mot Milano-laget.

En skuffet Kàka etter et nytt Milan-tap.
Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Den tidligere Inter-spilleren Nicola Ventola sendte hjemmelaget i føringen fem minutter etter pause, mens Soncin lagde 2-0 på overtid.

Tre tap på fire kamper

Etter tre tap på fire kamper befinner Milan seg i bunnen av den italienske ligaen. Milan fikk det første tapet mot sterke Palermo for en tid tilbake. Etter det ble det seier borte mot Chievo. Men sist helg ble det nytt tap for naborival Inter hjemme på San Siro. Inter vant 4-3. Og i dag ble det altså nytt tap borte mot Atalanta.

Carlo Ancelottis jobb som Milan-sjef kan henge i en tynn tråd etter nok et tap
Foto: FELICE CALABRO' / AP

Bunnlag

Milan befinner seg nå på en 16.plass i Serie A når ti kamper er spilt. Dermed kan de se langt etter Lo Scudetto i år. Milan startet i utgangspunktet Serie A med åtte minuspoeng etter dommerskandalen i Italia. Og når laget taper og taper, mens lederlagene Palermo og Inter vinner og vinner, kan de se langt etter gullet i år. For Milan er det nå 17 poeng opp de to lederlagene.

Storseier i mesterligaen

Men selv om Milan sliter i den hjemmlige serien, gjør de det svært bra i mesterligaen. I midtuka knuste de Anderlecht 4-1 hjemme etter tre mål av den brasilianske midtbanegeneralen Kàka. I mesterligaen leder de sin gruppe suverent med ti poeng, fem poeng foran Lille. I mesterligaen står Milan med tre seire og en uavgjort på sine fire kamper.

Fotballnyheter