NRK Meny
Normal

Maradona ber moren om unnskyldning

Diego Maradona ber både moren sin og alle verdens kvinner om unnskyldning.

Diego Maradona
Foto: Monica Matiauda / AP

Unnskyldningen kommer etter de grove, seksuelle uttalelsene han kom med onsdag.

Den omstridte Argentina-treneren sier imidlertid at han ikke vil ta tilbake det han sa.

- Jeg kommer ikke til å ta det tilbake, men forstår at det er kommet kritikk mot uttalelsene mine. Jeg lover jeg aldri skal gjenta det jeg sa.

- Jeg skal aldri gjøre noe tilsvarende igjen. Derfor ber jeg både moren min og alle verdens kvinner om unnskyldning, sier Maradona til TV-selskapet TyC Sports.

Ingenting å beklage

Den tidligere VM-helten sa litt tidligere at kommentarene hans falt som et resultat av den lettelsen han følte da Argentina sikret VM-plassen i fotball.

- Jeg har ingenting å beklage overfor reporterne. Jeg kommer ikke til å tilgi dem de kommentarene de har kommet med, for det virker som om veldig mange journalister ikke vil ha med Argentina til VM, sa Maradona da.

Kan straffes

Ved siden av de grove, seksuelle uttalelsene gikk Maradona også til angrep på journalistene etter 1-0 seieren over Uruguay i VM-kvalifiseringen.

Diego Maradona risikerer inntil fem kampers utestengelse for uttalelsene han kom med etter kampen. De svært grove glosene blir nå undersøkt av disiplinærkomiteen til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

VIDEO: Blatter vil granske Maradona.

Video nsps_upload_2009_10_16_21_24_39_4138.jpg

Hva synes du om oppførselen til Maradona?

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.