Hopp til innhold

– Jeg har ikke spillere for øyeblikket

Roberto Mancini har brukt 1,9 milliarder kroner på nye spillere i Manchester City, men italieneren mener stallen fortsatt må styrkes.

mancini

- HAR FOR FÅ: Roberto Mancini er ikke fornøyd med stallen sin i Manchester City.

Foto: GLYN KIRK / Afp

tevez

Carlos Tevez var én av spillerne som startet på benken for City søndag. Angripere har man nok av i klubben. Her er argentineren i duell med Brede Hangeland.

Foto: Sang Tan / Ap
Nigel de Jong

SKADET: Midtbanespilleren Nigel de Jong.

Foto: KEVORK DJANSEZIAN / Afp
James Milner

SKADET: Midtbanespilleren James Milner.

Foto: KEVORK DJANSEZIAN / Afp

For første gang inneværende sesong gikk Manchester City av banen i ligaen uten seier søndag. 2-2 borte mot Fulham gjør at City nå er to poeng bak byrival Manchester United etter fem spilte kamper.

Les også: Effektive United slo Chelsea

– Har ikke spillere

Nå vil Roberto Mancini, Citys manager, handle mer for å sikre kvalitet i alle ledd. At han har brukt nærmere to milliarder på to år bryr han seg ikke så mye om, for penger er det nok av i den styrtrike klubben.

– Jeg mangler spillere for øyeblikket, og jeg kan bare skifte ut backene eller spissene.

Etter Fulham-kampen søndag (2-2) klaget italieneren på at skader på midtbaneduoen James Milner og Nigel de Jong svekket laget hans.

– Vi har bare to midtbanespillere. Jeg mangler spillere, sier Mancini ifølge Sky Sports.

På benken hadde han Pablo Zabaleta, Carlos Tevez, Adam Johnson, Costel Pantilimon, Aleksandar Kolarov, Kolo Toure og Mario Balotelli.

Vinner City Premier League? Gi din stemme nederst i artikkelen!

Ikke sint - men skuffet

Etter kampen var ikke Mancini sint, selv om hans lag rotet bort en 2-0-ledelse på Craven Cottage.

– Jeg er ikke sint, men jeg er skuffet. Spillerne trodde sannsynligvis at de hadde gjort nok til å vinne kampen, sier han.

Les også: Tottenham knuste Liverpools ni spillere

Citys styrtrike eiere med sjeik Mansour bin Zayed Al Nahyan i spissen har latt Mancini hente spillere for 210 millioner pund (1,9 milliarder kroner) etter at manageren kom til klubben i desember 2009.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Pressekonferanse etter første kvartfinale i Serieligaen

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Pressekonferanse med Bodø/Glimt og Roma-manager José Mourinho.
 • Start smadret Bryne

  I Kristiansand bød Start opp til festfotball. Gjestene Bryne ble tidlig tvunget over på defensiven, og scoringer av Mathias Grundetjern og Zakaria Sawo sørget for 2-0-ledelse til hjemmelaget halvveis.

  I annen omgang fortsatte kampen i samme spor. Et selvmål samt scoringer av Eirik Schulze, nevnte Grundetjern og Bjarni Antonsson ga en svært komfortabel og fortjent 6-0-seier. Start klatret dermed til sjuendeplass på tabellen og jakter lagene på kvalikplassene.

  Åsane klatret forbi Fredrikstad til 11.-plass på tabellen med 4-3-seier over laget fra plankebyen mandag. Ryan Doghman ble matchvinner for gjestene. Før pause hadde Fredrikstad fått midtstopper Oscar Jansson utvist etter at han stanset målscorer Myklebust i scoringsposisjon.

  Tabelljumbo Grorud yppet seg på sin side hjemme mot Kongsvinger, men måtte tåle et nytt tap. Kampen endte 2-1 til KIL etter at Mathias Bringaker og Harald Holter sto bak gjestenes scoringer. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2020. KBK- Start (3-2)
  Foto: Ned Alley / NTB
 • Topplagene fikk slite – Eggen Rismark fikset sen Ranheim-jubel

  Topplagene Ranheim og Sandnes Ulf fikk det tøft i mandagens serierunde. Ranheim berget likevel seieren mot Mjøndalen og klatret med det forbi Ulf til annenplass på tabellen.

  Sandnes Ulf måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot Skeid.

  Dermed har Ranheim i øyeblikket ett poeng til gode i kampen om den andre direktebilletten til neste års eliteserie. Fjerdeplasserte Stabæk, som ikke spilte mandag, er tre poeng bak trønderklubben.

  Mandag tok Mjøndalen ledelsen mot Ranheim tidlig i annen omgang. Scoringen til Brinder Singh kom mot spillets gang og satte en støkk i hjemmepublikummet. Hjemmelaget brukte samtidig kun seks minutter på å utligne ved Vegard Erlien, og siden havnet det aller mest om Ranheims jakt på seieren.

  Belønningen kom med ni minutter igjen å spille. Da ruvet Christian Eggen Rismark i lufta og stanget inn seiersmålet.

  Øvrige resultater mandag:

  Åsane - Fredrikstad 4-3

  Grorud - Kongsvinger 1-2

  (NRK/NTB)

  OBOS ligaen 2021 KFUM- Ranheim. (2-1)
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Brann har vært i møte med politiet etter slagsmål

  Brann-ledelsen har mandag vært i møte med politiet for å bli orientert om etterforskningen av supporterbråket i Bergen i forrige uke.

  Masseslagsmålet oppsto på Skipperstuen pub i Bergen foran fredagens 1.-divisjonskamp mellom Brann og Start, og politiet mener at episoden var fotballrelatert.

  – Vi har hatt møte med politiet, og saken er under etterforskning hos dem. Vi vil vente på resultatet av politiets arbeid før vi vurderer hvilke sanksjoner de som var involvert i bråket, skal få, uttaler daglig leder i Brann Christian Kalvenes i en pressemelding.

  Han kaller oppførselen til de involverte totalt uakseptabel og sier at den vil få konsekvenser.

  – Men vi må ha full oversikt før vi sanksjonerer. Så er det viktig å legge til at denne episoden er skapt av ytterst få enkeltpersoner, og den gjenspeiler på ingen måte oppførselen til de fantastiske supporterne vi har.

  To personer er siktet og ytterligere sju er mistenkt etter slagsmålet, skriver Bergens Tidende. (NTB)

  Politikammeret.
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Rettssaken mot Giggs i gang – risikerer fengselsstraff for vold

  Rettssaken mot den tidligere fotballstjernen Ryan Giggs startet i Manchester mandag. 48-åringen er tiltalt for blant annet vold mot en tidligere kjæreste.

  I tillegg til voldsbruk mot ekskjæresten og hennes søster, er han også tiltalt for kontrollerende eller tvangsmessig oppførsel mot sin daværende kjæreste mellom august 2017 og november 2020. Han ble arrestert 1. november 2020 etter at han skal ha skallet til henne.

  Giggs har hele veien avvist alle anklager. (NTB)

  Ryan Giggs i retten
  Foto: LINDSEY PARNABY / AFP
 • Midtsjø med målgivende pasning i Galatasaray-debuten

  Fredrik Midtsjø ble byttet inn og bidro med målgivende pasning på det avgjørende målet i Galatasarays 1-0-seier over Antalyaspor søndag.

  Målet kom i siste ordinære minutt da nordmannen drev med ballen før han slapp den til Bafetimbi Gomis ute på kanten.

  Spissen la deretter ballen i lengste hjørne med en kontakt avslutning. Det var hans første berøring på ballen etter at han ble byttet inn noen sekunder tidligere.

  Midtsjø ble byttet inn etter en time i hans debut som Galatasaray-spiller. Midtsjø ble nylig hentet til Tyrkia fra et lengre opphold i nederlandske AZ Alkmaar i Nederland. (NTB)

  Landslagstrening på Ullevaal
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB