NRK Meny
Normal

Hangeland smigret

Britiske medier melder at Brede Hangeland kan bli Arsenal-spiller i løpet av kort tid.

Brede Hangeland
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

I følge avisen Daily Express vil manager Arsene Wenger få istand en avtale om landslagskaptein Brede Hangeland i løpet av de neste 48 timene. Hangeland, som prises til drøyt 150 millioner kroner av Fullham, er smigret over interessen.

- Jeg synes at det er kjekt når folk synes at jeg har gjort det bra. Mer enn det tenker jeg ikke om det. Det handler om å fokusere på det som skjer på banen, og ikke på det som står i avisen og sånne ting, så det er det jeg prøver å gjøre, sier Hangeland til NRK.

Brede Hangeland går en hektisk uke i møte med landskamp mot Skottland på Ullevaal i morgen og seriestart i England til helgen. Forrige sesong imponerte landslagskapteinen stort i Fulham som overaskende nok endte på en sterk 7.plass. Foran årets sesong merker Hangeland at forventningspresset har blitt større.

- Det gjør jeg både individuelt og for laget. Det var på mange måter en makssesong for klubben i fjor, så det har vi snakket om, sier Hangeland videre.

Prislappen på 150 millioner kroner som Fulham har satt på Hangeland, vil gjøre han til den dyreste norske spilleren gjennom tidene hvis handelen går igjennom.

Fulham har allerede begynt å se etter erstattere hvs Hangeland blir solgt. Danske Magnus Troest skal på prøvespill i klubben denne uken.

Presset på Hangeland er ikke akkurat mindre når han i morgen går på banen for Norge. Dersom Norge ikke slår Skottland forsvinner alt håp om VM-sluttspill.

- Utgangspunktet er enkelt. Det kreves en seier, og da går vi for det selvfølgelig, avslutter han.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.