NRK Meny
Normal

Ellevilt da VIF vant

Vålerenga holdt på å rote bort seiren da Viking hentet inn 3-0. Så kom Christian Grindheim på overtid og ødela kvelden i Stavanger.

Vålerenga

Viking tapte 4-3 på overtid. Vålerenga tok alle tre poengene med seg til Oslo.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det var deilig. Vi ble overkjørt i andre omgang. Litt ufortjent at vi fikk 4-3 målet, sa Christian Grindheim til C More etter kampen.

Vålerenga ledet hele 3-0 borte mot Viking. Så fikk vertene en redusering på overtid i første omgang. Da var det gjort. Viking hentet inn resten av målene i andre. Så kom Vålerenga tilbake på overtid. Christian Grindheim sørget for at Oslo-laget tok med seg alle tre poengene.

Kjetil Rekdal

Kjetil Rekdal var ikke fornøyd med alt VIF gjorde i kampen mellom Viking og Vålerenga.

Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix

– Vi har ufattelig mye å lære. Målet vi slipper inn i første omgang er rett og slett en skadale. Vi hjelper dem tilbake til 3-3. Da blir det bingo. Christian Grindheim var kanskje den dårligste spilleren i andre omgang og han scoret. Det sier litt, sa VIF-trener Kjetil Rekdal til C More etter kampen.

Ellevill førsteomgang

Ghayas Zahid spilte solid for Vålerenga og sørget for to nesten helt identiske mål i første omgang. Ved begge målene ble han spilt fri og avsluttet i lengste hjørne. Deshorn Brown la på til 3-0 før Viking og Veton Berisha reduserte til 3-1 på overtid av omgangen.

- Det var en veldig god omgang både for laget og meg. Deilig å score mål igjen, sa VIFs Ghayas Zahid til C More i pausen. Vålerengas Ghayas Zahid.

Vålerengas Ghayas Zahid

Ghayas Zahid sørger for kampens første mål, i mål står Vikings Iven Austbø under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Vålerenga på Viking stadion.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Like ellevill andreomgang

Andre omgang jaktet Viking desperat på en redusering. Berisha bommet blant annet på åpent mål kort tid etter pause. Etter 69 minutter kom endelig reduseringen. Jón Daði Böðvarsson gav Viking nytt håp. Viking gav seg ikke. Berisha gjorde sitt andre mål og dermed stod det plutselig 3-3. Det var likevel ikke nok.

– Det er utrolig surt, sa en ordknapp Valon Berisha etter kampen.

Vikingtrenern Kjell Jonevret var også skuffet.

– Jeg synes synd på guttene. De står på hele veien, sa Jonevret til C More.

Vålerengas Kjetil Wæhler måtte forøvrig forlate banen etter bare elleve minutter etter en hodesmell helt i starten av kampen.

Kjemper i toppen

Vålerenga kniver med Stabæk i toppen av eliteserien. Stabæk slo Sarpsborg 1-0 på bortebane. Adama Diomande laget sitt niende mål for sesongen. Vålerenga og Stabæk har begge 23 poeng. To poeng bak Rosenborg som leder eliteserien.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia