Tror på Capello

David Beckham sier at han ikke vil ha noe problem med å jobbe med Englands ny landslagssjef Fabio Capello.

David Beckham
Foto: AL BELLO / AFP

Sist de to hadde noe med hverandre å gjøre var da Beckham var spiller og Capello trener i Real Madrid.

Da hadde italienske Capello liten tiltro til engelskmannen og satte han på sidelinjen i de fleste kampene. Mot slutten av sesongen måtte Capello likevel benytte seg av Bechams tjenester, og det viste seg å være et riktig valg. Han var sterkt delaktig til at Real Madrid sikret seg seriemesterskapet.

- Det var opp- og nedturer med meg om manageren, men han tok meg tilbake på laget. Det gav meg en fantastisk slutt på tiden i Madrid og jeg ble lei meg da han fikk sparken etter sesongen, sier  Beckham i et intervju med BBC.

Fotball- og moteikonet tror nå at Capello er den rette mannen til å få det engelske landslaget på rett kjøl igjen etter fiaskoen i EM-kvalifiseringen.

- Jeg tror han er den rette mannen for England. Alle vil ha en leder som har hatt suksess og man respekterer. Han har definitivt de kvalitetene, sier Beckham.

Beckham står med 99 landskamper og håper at Capello tar han med i troppen  til privatlandskampen mot Sveits i februar.

Fotball

Oppsummert

 • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.
 • Ed Sheeran sponser fotballklubb

  Den kjende artisten Ed Sheeran blir ny draktsponsor for den engelske fotballklubben Ipswich Town. Sheeran er sjølv frå byen. Det er ikkje kjent kor mykje draktavtalen er verd. Ipswich har vore ein Premier League-klubb før, men ligg i dag på nivå 3.

  Video Ed Sheeran i Popsalongen
  Foto: Nyhetsspiller
 • Ny dato for rival-oppgjeret

  Kampen mellom Manchester United og Liverpool blir spelt 13. mai klokka 21.15, det stadfestar Manchester United på sine heimesider. Kampen skulle eigentleg blitt spelt sist sundag, men Manchester United-supporterane sine store protestar mot Glazer-familien, eigarane av Manchester United, gjorde at kampen blei avlyst.

  FILE PHOTO: Manchester United fans protest against their owners before the Manchester United v Liverpool Premier League match
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Junker debuterte med scoring

  Kasper Junker sendte Urawa Red Diamonds i ledelsen da han debuterte med 3-3 i cupkampen mot Kashiwa Reysol i japansk fotball onsdag.

  En drøy måned er gått siden fjorårets toppscorer i Eliteserien forlot Bodø/Glimt og skrev under for det japanske topplaget.

  Åtte minutter var spilt da han ble frispilt med en stikker på venstresiden av vertenes felt og sendte ballen ned i lengste hjørne.

  Kasper Junker Jubler
  Foto: Mats Torbergsen / NTB