Normal

- Ingen løsning å sparke Hareide

Viking sliter i bunnen av eliteserietabellen, men tidligere Viking-profil Børre Meinseth mener at det ikke er noen løsning å sparke Åge Hareide.

Børre Meniseth om Åge Hareide

Tidligere Viking-spiller, Børre Meniseth, har fortsatt tro på Åge Hareide

Foto: Scanpix/NRK

- Jeg har vært blant de som har vært veldig positiv til at Åge Hareide kom til Viking. Jeg synes at han har en positiv energi, men likevel ser jeg at Viking ikke spiller med entusiasme og glød, så da tenker jeg at det må likevel ligge noe på det mentale, sier Børre Meinseth til NRK.

Diskuter nederst i saken!

Meinseth var en av bærebjelkene på Viking-laget sist de sikret seg seriegull i 1991. Han mener at de også nå har et bra lag, men at det svikter på den mentale siden for å få ut potensialet.

- Jeg vet at Vålerenga har engasjert en person som jobber med det mentale til spillerne, og hvorfor skal ikke Viking også kunne tenke mer i de banene. Spillerne trenger tydeligvis mental hjelp, sier Meinseth videre.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Frustrerte supportere

Geir Inge Fiskbekk

Supporterleder Geir Inge Fiskbekk

Foto: NRK

Etter fem serierunder ligger det som skal være Stavangers stolthet på direkte nedrykksplass. Tre tap, en uavgjort og en seier har skap frustrasjon i byen og blant supporterne.

- Vi er selvfølgelig veldig skuffet, og vi ser også at spillerne er veldig skuffet. sier leder av supporterklubben Vikinghordene Geir Inge Fiskbekk.

Han håper at trenden snart snur for klubben i hans hjerte, hvis ikke vil det ganske snart komme et krav om forandringer.

- De har en jobb å gjøre, og folk begynner å murre, sier Fiskbekk.

Resultater og tabell fra eliteserien

Les også:

Unngår media

Mange trodde Viking skulle ta medalje i år, men så langt har det bare handlet om tap og mangel på scoringer. Viking-trener Åge Hareide ber spillerne om å unngå mediene for å bygge opp selvtilliten og mener også at tiden vil jobbe for laget hans.

- Det er viktig at vi klarer å helle litt kaldt vann i blodet både på dere journalister og oss selv for å roe oss ned og kunne jobbe bevisst videre. Man blir ikke bedre av og både lese og høre om at man er dårlig, sier Åge Hareide.

Nett-TV: Hva er galt i Viking?

Video 0856b82c-0329-4e58-b3cb-e4ec5c2fdb10.jpg

Bakrommet: Hva er galt i Viking?

Fotballnyheter